Ilmoittautuminen – Himos Winter Trail

Ilmoittautuminen

Himos Winter Trail rajoittaa osallistujamäärää tapahtumassaan, jotta voimme tarjota mielekkään lumipolkujuoksukokemuksen. Hyvin suunniteltujen aikataulujen puitteissa tarjoamme polkujuoksuelämyksen 500 ensimmäiselle niin yö- kuin päiväpolkujuoksussa. Vuonna 2020 tapahtuma myytiin loppuun kahdessa viikossa.

HUOM! Himos Winter Trail -tapahtuman siirtyminen parisen kuukautta myöhemmäksi avaa myyntiin mukavasti lisäpaikkoja kaikkiin sarjoihin. Uusi ajankohta 19.-20.3.2021 ei luonnollisesti sovi kaikille tammikuun tapahtumaan ilmoittautuneille, joten laskemme vapautuneita paikkoja myyntiin Himos Trail Kaupassa ma 25.1 klo 18!

Himos Winter Trail -tapahtumassa on mahdollista suorittaa TUPLAUS. Tarjoamme PÄIVÄPOLKUJUOKSUUN ilmoittautuneelle mahdollisuuden osallistua yöpolkujuoksuun 20 eurolla. Kun ilmoittaudut päiväpolkujuoksuun, niin ilmoittautumislomake tarjoaa mahdollisuutta ilmoittautua 20 eurolla mille tahansa yöpolkujuoksumatkalle.

Tarjoamme 10 euron alennuksen ilmoittautumishinnasta 16-vuotiaille ja sitä nuoremmille. Tarjouksen voi hyödyntää missä tahansa sarjassa.

Ryhmäilmoittautuminen ja -laskutus Himos Winter Trail 2021 -tapahtumaan on mahdollista(esim. yritykset, seurat). Yli 10 hengen ryhmille tarjoamme -15% osallistumishinnasta. Ota yhteys info@himostrail.fi.

Huom! Lauantain tapahtumapäivän osallistumismaksu sisältää buffetruokailun Tupa kitchen & bar -ravintolassa tapahtumakeskuksen ytimessä. Perjantain yöpolkujuoksun hintaan ei sisälly ruokailua.

Maksaminen on mahdollista myös seuraavilla vaihtoehtoisilla tavoilla: Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Smartum saldolla, Eazybreakin mobiilipalvelulla, ePassin -verkkopalvelussa tai Edenredin Virikesetelillä tai mobiilimaksulla. Ohjeet liikuntaeduilla maksamiseen löydät täältä!

ILMOITTAUDU

Lunasta ilmoittautuminen Himos Trail Kaupasta!

Himos Trail -tapahtumatuotteet

Himos Winter Trail-osallistumisehdot

HINTAPORTAAT

MITÄ OSANOTTOMAKSU SISÄLTÄÄ   

– Buffetruokailun klo 12.30-18.30 (vain lauantain tapahtumapäivän osallistujille)

– Pysäköinnin tapahtumakeskuksen tuntumassa

– Selkeästi merkityn reitin, toimitsijat haastavimmissa risteyskohdissa

– Vettä ja energiapitoista purtavaa sisältävät huoltopisteet

– Kilpailunumerot ja ajanottopalvelun

– Kilpailureitin sisältävän säänkestävän reittikartan, joka jää käyttöösi

– Ensiapupisteen maalissa ja nopean ensiavun reitin varrelle

– Varustekuljetuksen lähtöalueelta maaliin

– Runsaasti hyviä arvontapalkintoja

– Arvokkaat tuotepalkinnot kilpasarjojen parhaille

– Kuva- ja videomateriaalia jaettavaksi osanottajien käyttöön

MITÄ OSANOTTOMAKSU EI SISÄLLÄ

– Osanottomaksu ei sisällä vakuutusta kilpailijoille. Jokainen kilpailija huolehtii omasta vakuutusturvastaan itsenäisesti.