Ilmoittautuminen – Himos Winter Trail

Ilmoittautuminen

Himos Winter Trail 2022 -tapahtuman ilmoittautuminen on päättynyt. Peruutuspaikkoja voit tiedustella osoitteesta: info@himostrail.fi

Himos Winter Trail 28.-29.1.2022 rajoittaa osallistujamäärää tapahtumassaan, jotta pystymme tarjoamaan hyvän asiakaskokemuksen. Olemme uudistaneet aikatauluja, mutta edelleen pystymme tarjoamaan vain hyvin rajoitetun määrän paikkoja sarjaa kohti. Toimi siis nopeasti ja varmista paikkasi heti.

Himos Winter Trail -tapahtumassa on mahdollista suorittaa TUPLAUS. Tarjoamme PÄIVÄPOLKUJUOKSUUN ilmoittautuneelle mahdollisuuden osallistua yöpolkujuoksuun 20 eurolla. Kun ilmoittaudut päiväpolkujuoksuun, niin ilmoittautumislomake tarjoaa mahdollisuutta ilmoittautua 20 eurolla Night Easy- ja Night Enjoy -matkoille. HUOM! Vuoden 2022 Himos Winter Trail -tapahtumassa TUPLAUS ei ole mahdollinen Himos Night Challenge -matkalla!

Tarjoamme 10 euron alennuksen ilmoittautumishinnasta 16-vuotiaille ja sitä nuoremmille. Tarjouksen voi hyödyntää missä tahansa sarjassa.

Huom! Lauantain tapahtumapäivän osallistumismaksu sisältää buffetruokailun Ravintola Liiterissä tapahtumakeskuksen ytimessä. Perjantain yöpolkujuoksun hintaan ei sisälly ruokailua.

Maksaminen on mahdollista myös seuraavilla vaihtoehtoisilla tavoilla: Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Smartum saldolla, Eazybreakin mobiilipalvelulla, ePassin -verkkopalvelussa, TYKY-seteleillä ja Edenredin Virikesetelillä tai mobiilimaksulla. Ohjeet liikuntaeduilla maksamiseen löydät täältä!

ILMOITTAUDU

Lunasta ilmoittautuminen Himos Trail Kaupasta!

Himos Winter Trail 2022 -ilmoittautuneet

Himos Trail -tapahtumatuotteet

Himos Winter Trail-osallistumisehdot

HINTAPORTAAT

MITÄ OSANOTTOMAKSU SISÄLTÄÄ   

– Buffetruokailun klo 11.30-18.00 (vain lauantain tapahtumapäivän osallistujille)

– Pysäköinnin tapahtumakeskuksen tuntumassa

– Selkeästi merkityn reitin, toimitsijat haastavimmissa risteyskohdissa

– Vettä ja energiapitoista purtavaa sisältävät huoltopisteet

– Kilpailunumerot ja ajanottopalvelun

– Kilpailureitin sisältävän säänkestävän reittikartan, joka jää käyttöösi

– Ensiapupisteen maalissa ja nopean ensiavun reitin varrelle

– Varustekuljetuksen lähtöalueelta maaliin

– Runsaasti hyviä arvontapalkintoja

– Arvokkaat tuotepalkinnot kilpasarjojen parhaille

– Kuva- ja videomateriaalia jaettavaksi osanottajien käyttöön

MITÄ OSANOTTOMAKSU EI SISÄLLÄ

– Osanottomaksu ei sisällä vakuutusta kilpailijoille. Jokainen kilpailija huolehtii omasta vakuutusturvastaan itsenäisesti.