Ilmoittautuminen – Himos Winter Trail

Ilmoittautuminen

Himos Winter Trail -tapahtuman ilmoittautuminen käynnistyy lokakuun loppuun mennessä. Myynnin käynnistymisestä tiedotetaan ensin aiempien tapahtumiemme yhteydessä markkinointiluvan antaneita ja verkkosivuiltamme uutiskirjeen tilanneita. Tämän jälkeen hyvin pian myös somekanavien kautta.

Himos Winter Trail rajoittaa osallistujamäärää tapahtumassaan, jotta voimme tarjota mielekkään lumipolkujuoksukokemuksen. Hyvin suunniteltujen aikataulujen puitteissa tarjoamme polkujuoksuelämyksen 500 ensimmäiselle niin yö- kuin päiväpolkujuoksussa. Vuonna 2020 tapahtuma myytiin loppuun kahdessa viikossa.

Ryhmäilmoittautuminen ja -laskutus Himos Winter Trail 2021 -tapahtumaan on mahdollista(esim. yritykset, seurat). Yli 10 hengen ryhmille tarjoamme -15% osallistumishinnasta. Ota yhteys info@himostrail.fi.

Huom! Lauantain tapahtumapäivän osallistumismaksu sisältää buffetruokailun Tupa kitchen & bar -ravintolassa tapahtumakeskuksen ytimessä. Perjantain yöpolkujuoksun hintaan ei sisälly ruokailua.

ILMOITTAUDU

Ilmoittautumislinkit aukeavat lokakuun 2020 loppuun mennessä.

HINTAPORTAAT

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Hinnat-2021.jpg

Himos Winter Trail -tapahtumassa on mahdollista suorittaa TUPLAUS. Tarjoamme PÄIVÄPOLKUJUOKSUUN ilmoittautuneelle mahdollisuuden osallistua yöpolkujuoksuun 20 eurolla. Kun ilmoittaudut päiväpolkujuoksuun, niin ilmoittautumisvahvistus sisältää kampanjakoodin, joka oikeuttaa ilmoittautumaan 20 eurolla mille tahansa yöpolkujuoksumatkalle.

Tarjoamme 10 euron alennuksen ilmoittautumishinnasta 16-vuotiaille ja sitä nuoremmille. Tarjouksen voi hyödyntää missä tahansa sarjassa.

Himos Winter Trail-osallistumisehdot

Maksaminen on mahdollista myös seuraavilla vaihtoehtoisilla tavoilla: Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Smartum saldolla, Eazybreakin mobiilipalvelulla, ePassin -verkkopalvelussa tai Edenredin Virikesetelillä tai mobiilimaksulla. Setelit lähetetään heti ilmoittautumisen jälkeen postitse.

MITÄ OSANOTTOMAKSU SISÄLTÄÄ                                              

– Buffetruokailun klo 12.30-18.30 (vain lauantain tapahtumapäivän osallistujille)

– Pysäköinnin tapahtumakeskuksen tuntumassa

– Selkeästi merkityn reitin, toimitsijat haastavimmissa risteyskohdissa

– Vettä ja energiapitoista purtavaa sisältävät huoltopisteet

– Kilpailunumerot ja ajanottopalvelun

– Kilpailureitin sisältävän säänkestävän reittikartan, joka jää käyttöösi

– Ensiapupisteen maalissa ja nopean ensiavun reitin varrelle

– Varustekuljetuksen lähtöalueelta maaliin

– Runsaasti hyviä arvontapalkintoja

– Arvokkaat tuotepalkinnot kilpasarjojen parhaille

– Kuva- ja videomateriaalia jaettavaksi osanottajien käyttöön

MITÄ OSANOTTOMAKSU EI SISÄLLÄ

– Osanottomaksu ei sisällä vakuutusta kilpailijoille. Jokainen kilpailija huolehtii omasta vakuutusturvastaan itsenäisesti.