Sarjat – Himos Winter Trail

Sarjat

PERJANTAINA 8.2.2019

Himos Night Easy, 6km/170m (32e, 3.2.2019 saakka)

Koe tunnelmallinen ja koukuttava yöpolkujuoksu lumisen Himoksen uumenissa! Himos Night Easy(6km) on suunniteltu kuntoilijan näkökulmasta mahdollisimman kevyeksi lenkiksi Himoksen vuoristomaisemaan nähden, mikä on 1,5km laavurastin jälkeen alamäkivoittoinen. Himos Night Easy sisältää yhden huoltopisteen. Yksi sarja miehille ja yksi naisille. Himos Night Easy tarjoaa osanottajilleen runsaasti hyviä arvontapalkintoja, mutta kilpailun nopeimpia ei palkita.

Himos Night Enjoy, 9km/240m (32e, 3.2.2019 saakka)

Himos Night Enjoy päästää polkuintoilijan Paljakan parhaimmalle alueelle ja tarjoaa hurjasti lisää pieniä mutkaisia polkuja – reitin fyysinen haaste ei ole juuri Himos Easya kummempi. Himos Enjoy on isompi puraisu öisen Himoksen lumierämaitä! Himos Night Enjoy toteutetaan Himos Enjoyn 9km reitillä. Reitti kulkee lähes kokonaisuudessaan pienillä mutkittelevilla poluilla. Himos Night Enjoy sisältää kaksi huoltopistettä. Yksi sarja miehille ja yksi naisille. Himos Night Enjoy tarjoaa osanottajilleen runsaasti hyviä arvontapalkintoja, mutta kilpailun nopeimpia ei palkita.

Himos Night Challenge, 13km/335m (40e, 3.2.2019 saakka) 

Säntää kisamielellä Himoksen säkkipimeään polkuerämaahan! Himos Night Challenge tarjoaa huumaavan pitkiä nousuja ja mutkaisia laskuja teknisillä pikkupoluilla. Reitti ohittaa tapahtuman huoltopisteen kahdesti. Tämä 13km elämysmatka on sopiva juuri Sinulle, joka haluat kokea nautinnoksi muuttuvan fyysisen haasteen öisen metsän tunnelmassa.  Yksi sarja miehille ja yksi naisille. Molempien sarjojen kolme parasta palkitaan. Lisäksi Himos Night Challenge tarjoaa osanottajilleen arvontapalkintoja.

LAUANTAINA 9.2.2019

Himos Vaellus, 6km, 9km tai 13km (32e, 3.2.2019 saakka) 

Ilman ajanottoa toimiva kuntoilutapahtuma vaeltajille ja sauvakävelijöille. Osanottajille jaetaan Himos Easy-, Himos Enjoy- ja Himos Challenge-reitit sisältävä vaelluskartta. Himos Vaelluksen kiertäjät voivat lähteä valintansa mukaan joko Himos Easyn, Himos Enjoyn tai Himos Challengen reiteille. Kartan perusteella voi helposti lyhentää omaa vaellustaan oikaisemalla tapahtumakeskukseen eli valinnan reitin pituudesta voi tehdä vielä matkan varrella. Reitin varrelta löytyy juotavaa ja purtavaa sisältävä huoltopiste vaeltajille. Huoltopiste sijaitsee laavulla, jossa vaeltajia odottaa valmiiksi tehdyt tulet ja mahdollisuus vaikkapa makkaranpaistoon(omat makkarat). Himos Vaelluksen kiertäjät ovat reitillä samaan aikaan polkujuoksusarjojen kanssa, mistä johtuen Himos Vaelluksen osallistujilla on väistämisvelvollisuus, mutta samalla lupa kannustaa polkujuoksijoita reitin varrella. Osanottomaksu sisältää buffetruokailun vaelluksen jälkeen.

Himos Easy, 6km/170m (42e, 3.2.2019 saakka)

Himos Easy on uusi Himos Winter Trail-matka, joka on luotu tarjoamaan kokemus Himoksen lumierämaasta mahdollisimman matalan kynnyksen versiona. Himos Easy(6km) on suunniteltu kuntoilijan näkökulmasta mahdollisimman kevyeksi lenkiksi Himoksen vuoristomaisemaan nähden, mikä on 1,5km laavurastin jälkeen alamäkivoittoinen. Reitti kulkee lähes kokonaisuudessaan pienillä mutkittelevilla poluilla. Himos Easy sisältää yhden huoltopisteen. Yksi sarja miehille ja yksi naisille. Himos Easy tarjoaa osanottajilleen runsaasti hyviä arvontapalkintoja, mutta kilpailun nopeimpia ei palkita. Osanottomaksu sisältää buffetruokailun vaelluksen jälkeen.

Himos Enjoy, 9km/240m (42e, 3.2.2019 saakka) 

Himos Enjoy päästää polkuintoilijan Paljakan parhaimmalle alueelle ja tarjoaa hurjasti lisää pieniä mutkaisia polkuja – reitin fyysinen haaste ei ole juuri Himos Easya kummempi. Reitiltään monipuolinen 9km polkujuoksunautinto, joka pyrkii tarjoamaan Himoksen vuoristomaisemaan nähden maltillisen reittiprofiilin. Reitti kulkee lähes kokonaisuudessaan pienillä mutkittelevilla poluilla. Himos Enjoy sisältää kaksi huoltopistettä. Yksi sarja miehille ja yksi naisille. Himos Enjoy tarjoaa osanottajilleen runsaasti hyviä arvontapalkintoja, mutta kilpailun nopeimpia ei palkita. Osanottomaksu sisältää buffetruokailun kilpailun jälkeen.

Himos Challenge, 13km/335m (50e, 3.2.2019 saakka) 

Himos Challenge mutkittelee läpi kaikki tapahtumassa käytössä olevat polut. Tiukan alkunousun jälkeen reitin korkeuserot tulevat maltillisesti tasaiseen tahtiin piilotettuna. Reitti kiertelee pääosin Himoksen upeimman alueen Paljakan koskemattomissa vanhoissa metsissä. Himos Challenge ohittaa tapahtuman huoltopisteen kahdesti. Tämä 13km elämysmatka on juuri sopiva Sinulle, joka haluat fyysistä haastetta, mutta lumisen mäkinen reipas puolimaraton on vielä liian kova pala purtavaksi. Yksi sarja miehille ja yksi naisille. Molempien sarjojen kolme parasta palkitaan. Lisäksi Himos Challenge tarjoaa osanottajilleen arvontapalkintoja. Osanottomaksu sisältää buffetruokailun kilpailun jälkeen.

Himos Extreme, 25km/655m (55e, 3.2.2019 saakka)

Haasta itsesi todellisessa kestävyyskoitoksessa Himoksen ikimetsissä! 25km polkujuoksuelämys tarjoilee juoksijalle eteläsuomalaisittain poikkeuksellisten korkeuserojen myötä ihanan hapottavia fyysisiä haasteita sekä pitkiä hulluttelevan mutkaisia alamäkipolkuja. Himos Extreme juostaan loppusiirtymän lisäksi kahtena lenkkinä, jossa yhden kierroksen pituus on noin 12km. Himos Extreme ohittaa tapahtuman huoltopisteen neljä kertaa. Huomioi auringon lasku ja asianmukainen valaistus, mikäli aiot viipyä reitillä klo 17.30 saakka. Yksi sarja miehille ja yksi naisille. Molempien sarjojen kolme parasta palkitaan. Lisäksi Himos Extreme tarjoaa osanottajilleen arvontapalkintoja. Osanottomaksu sisältää buffetruokailun kilpailun jälkeen.

Tuplaajat (Yötuplaaja 10e, päivätuplaaja 25e, hinnat tapahtumaan saakka)

Tuplaa osallistumisesi erikoishintaan Himos Winter Trail-tapahtumassa! Kun ilmoittaudut yhteen Himos Winter Trail-sarjaan, niin saat ilmoittaumisvahvistuksen mukana kampanjakoodin, jolla voit ilmoittautua toisen tapahtumapäivän sarjoihin erikoishinnalla vapaasti matka valiten.

Kun ilmoittaudut yöpolkujuoksuun pe 8.2, niin saat kampanjakoodin, joka oikeuttaa ilmoittautumaan päivätapahtuman matkoille la 9.2 hintaan 25e.

Kun ilmoittaudut päiväpolkujuoksuun la 9.2, niin saat kampanjakoodin, joka oikeuttaa ilmoittautumaan yötapahtuman matkoille pe 8.2 hintaan 10e.

HINTAPORTAAT

Maksaminen on mahdollista myös seuraavilla vaihtoehtoisilla tavoilla: Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Smartum saldolla, Eazybreakin mobiilipalvelulla, ePassin -verkkopalvelussa tai Edenredin Virikesetelillä tai mobiilimaksulla. Setelit lähetetään heti ilmoittautumisen jälkeen postitse.

OSANOTTORAJOITUKSET

Himos Winter Trail kisaillaan suunnistuksen SM-yön 2019 harjoituskieltoalueella. SM-yöhön mielivät suunnistajat voivat kuitenkin osallistua Himos Winter Trailiin. Tulevan SM-yön mahdolliset kilpailijat eivät saa poistua merkityltä reitiltä kilpailun aikana. Himos Winter Trailin suunnittelussa on huomioitu SM-yön herkät alueet ja kilpailun reittikarttana käytetään suunnistuksen näkökulmasta epätarkkaa vaelluskarttaa. Harjoituskieltoalueella ei saa pitää mukanaan muuta kuin Himos Winter Trailin virallista reittikarttaa.