Uutiset – Himos Winter Trail
Osallistujainfo, Himos Winter Trail 2022

Julkaisemme tässä uutisessä Himos Winter Trail 2022 -tapahtuman osallistujainfon siltä varalta, että tämä sähköpostilla lähetettty info ei olisi tavoittanut sinua. Tutustu osallistujainfoon!

Lue koko uutinen
Himos Winter Trail 2022 – kuva- ja tunnelmasivut avattu!

Himos Winter Trail on helpottanut tapahtumamme seuraajien ja osallistujien ajankäyttöä kokoamalla kaiken Himos Winter Trail 2022 -materiaalin samalle sivulle. Sivusto on jo nyt hyvin kattava, mutta lisäämme sinne edelleen uutta materiaalia tulevien viikkojen aikana. Tunnelmasivuilta löydät mm. tulokset, tapahtumakuvat, videot, kisaraportit ja -uutiset sekä palautekyselyn tulokset! Me teemme tämän työn – Sinä fiilistelet ja nautit! […]

Lue koko uutinen
Himos Winter Trail 2022 – osallistujapalaute julkaistu!

Himos Winter Trail julkaisee perinteisesti varsin laajan ja paljon suoria kommenttejakin sisältävän osallistujapalautteen tapahtumastaan! Tapahtuma on tunnettu siitä, että se kehittää toimintojaan herkästi osallistujapalautteen pohjalta. Parasta palautetta keräsi jälleen tunnelma reitin varressa, joka onkin Himos Trail -tapahtumien tunnetuin ja erottuvin tavaramerkki! Kiitos sadalle talkoolaiselle reitin varressa! Upea fiilis tapahtumajärjestäjille jää myös siitä, että 98% osallistujista […]

Lue koko uutinen
Anna palautetta Himos Winter Trail 2022 -tapahtumasta!

Himos Winter Trail 2022 -tapahtuman palautekysely on julkaistu! Auta meitä kehittämään Himos Winter Trail -tapahtumaa! Anna palautteesi Himos Winter Trail 2022 -tapahtumasta – missä onnistuimme ja missä jäi parannettavaa? Olisiko Sinulla kehitysideoita tapahtumaamme? Kiitos palautteestasi ja tsemppiä talvipoluille! Pompahda palautekyselyyn tästä!

Lue koko uutinen
Susanna Ruusun tapahtumakeskuskuvat päiväpoluilta!

Susanna Ruusun kuvapankki Himos Winter Trail -tapahtumasta on julkaistu! Susannan kuvat ovat pääosin lauantain tapahtumakeskuksesta, mutta jotain spesiaaliakin löytyy! Voit jakaa kuvia somessa kuvaajan nimen mainitsemalla. Kuviin pääset tästä!

Lue koko uutinen
Jättimäinen videoklippipaketti päiväpoluilta julkaistu!

Helmi Pitkäsen jättimäinen videoklippipankki Himos Winter Trail -tapahtuman päiväpoluilta on julkaistu! Videoita löytyy kaikkien lauantain matkojen reiteiltä! Voit jakaa videoita somessa kuvaajan nimen mainiten. Himos Easyn videoihin tästä! Himos Enjoyn videoihin tästä! Himos Challengen videoihin tästä! Himos Extreme videoihin tästä!

Lue koko uutinen