HIMOS TRAIL -VIRTUAALITAPAHTUMA 19.-21.3.2021 – Himos Winter Trail

HIMOS TRAIL -VIRTUAALITAPAHTUMA 19.-21.3.2021

Himos Trail toteuttaa polkujuoksukansan toiveesta virtuaalitapahtuman peruuntuneen Himos Winter Trail -tapahtuman viikonloppuna. Osallistujat juoksevat polkujuoksusuoritukset omilla kotipoluillaan ja kilvoittelevat juoksun lomassa ruhtinaallisista arvontapalkinnoista sekä somen kautta operoitavan bonuskilpailun palkinnoista.

Juoksumatkat ovat perinteisiä Himos Winter Trail -matkoja – valintasi mukaan yöllä tai päivällä toteutettuna sekä yksi Special Edition -matka, joka on peräisin erään fanimme kynästä.

ILMOITTAUTUMINEN

Himos Trail Virtual Race -tapahtuman osallistumismaksu on sarjasta riippumatta 10 euroa(sis. alv 10%). Maksaminen liikuntarahalla on mahdollista(Smartum, Epassi, Edenred, Eazybreak). Liikuntarahamaksu toteutetaan käyttöpaikalle ”Himos Winter Trail”. Tarkemmat ohjeet liikuntarahamaksuun löydät täältä!

Su 14.3 mennessä ilmoittautuneille osallistujille lähetetään omalla nimellä varustettu säänkestävä kilpailunumero ja Finisher -numero. Tämän jälkeenkin voi vielä ilmoittautua, mutta numerot lähetetään vain 14.3 mennessä ilmoittautuneille.

Himos Trail Virtual Race -tapahtumaan ilmoittaudutaan osoitteessa www.shop.himostrail.fi. Osallistuja valitsee matkan, jonka päättää toteuttaa vapaavalinnaisella reitillä kotipoluillaan. Suoritusaika virtuaalitapahtumassa on perjantai 19.3 klo 15.00 – sunnuntai 21.3 klo 24.00.

Myös Himos Winter Trail -tapahtumareitit ovat huollettuina ja merkattuina koko virtuaalitapahtuman suoritusajan!

HIMOS TRAIL VIRTUAL RACE -MATKAVAIHTOEHDOT

Himos Easy(6km), Himos Enjoy(9km), Himos Challenge(13km), Himos Extreme(25km) ja Himos Double-Trouble.

Special Edition -matka Himos Double-Trouble haastaa osallistujan juoksemaan 2kpl ultramatkoja pe klo 15 ja su klo 24 välisenä aikana. Huom! Ultramatkaksi tässä yhteydessä luemme kaikki yli 43km pituiset suoritukset.

Voit tehdä suorituksesi julkiseksi somen välityksellä käyttämällä tunnistetta #himostrailvirtualrace tai voit toteuttaa virtuaalikilpailusi pitämättä siitä sen kummempaa meteliä. Kaikkien ilmoittautuneiden kesken arvomme seuraavat palkinnot:

Aurinkolataava Garmin Instinct Solar

Vauhdikas VJ:n Devil nastakenkä

SWIX:n voidepaketteja

SWIX:n small funny pack – urheiluvyölaukku

50 euron lahjakortti Sportia Jämsään

3 kpl Himos Trail 21.8.2021 -osallistumisoikeuksia

BONUSKILPAILU

Himos Trail Virtual Race -tapahtumassa toteutetaan myös bonuskilpailu, jossa voit varsinaisen virtuaalikisailusi lomassa osallistua somen välityksellä toteutettavaan bonuskilpailuun. Bonuskisailussa palkintopöytiä pääsee putsaamaan mitä erilaisimman polkuiloittelun avulla.

BONUSKILPAILUSSA PALKITAAN OSALLISTUJIA SEURAAVISSA PALKINTOKATEGORIOISSA:

  1. #himostrailmaisemat = virtuaalikisasi kaunein maisema
  2. #himostrailfiilis = himostrailmaisin tunnelma, reitti, kannustus tai suoritus
  3. #himostraildoubletrouble = jäätävin kommellus virtuaalikisasi tiimellyksessä

Bonuskilpailun palkinnoista voit kisata, jos olet ilmoittautunut virtuaalitapahtumaan ja mikäli olet käyttänyt Facebookissa tai Instagramissa jonkin palkintokategorian tunnistetta #himostrailmaisemat, #himostrailfiilis tai #himostraildoubletrouble. Voit toki osallistua kaikkiinkin bonuskilpailun palkintosarjoihin.

Bonuskilpailussa voit menestyä juoksuvauhdistasi riippumatta. Raatimme päättää parhaat suoritukset eri kategorioissa ja palkitsee parhaat seuraavilla tuotepalkinnoilla:

Vauhdikas VJ:n Devil nastakenkä

SWIX:n voidepaketti

50 euron lahjakortti Sportia Jämsään

3 kpl Himos Trail -polkujuoksulippiksiä(BUFF)

KISATARJOUKSET

Kumppanimme VJ tarjoaa jalkineissaan maailman parhaan pidon. Tiedostamme, että maalis-huhtikuun keleillä pitoa todella tarvitaan. Tarjoamme ilmoittautuneille vetoapua nastakenkien hankinnassa luovuttamalla ilmoittautumisvahvistuksen mukana -15% alekoodin kotimaisen VJ:n verkkokauppaan.

Kumppanimme Aarja Health tarjoaa verkkokaupastaan -20% alennuksen kaikille virtuaalitapahtumaan ilmoittautuneille. Aarja Health on tuttu Himos Trail -tapahtumien huoltopisteiltä ja tarjoaa kotimaiset, puhtaat, turvalliset sekä erinomaisesti imeytyvät ravintolisät. Alennuskoodin verkkokauppaan saat ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä.

Huom! Sportia Jämsä palvelee niin Jämsän keskustassa kuin jokaisen Himos Trail -tapahtuman kisatorilla. Tämä on tärkeä tieto, jos olet voittanut lahjakortin Sportia Jämsään tai etsit laadukkaita polkujuoksuvarusteita hyvästä valikoimasta.

Iso kiitos virtuaalitapahtuman mahdollistaville kumppaneillemme ja hurjasti tsemppiä kaikille virtuaalitapahtumaan osallistuville!