Himos Winter Trail -omatoimipolut 19.-21.3.2021 – Himos Winter Trail

Himos Winter Trail -omatoimipolut 19.-21.3.2021

Himos Winter Trail tarjoaa omatoimipolkuviikonlopun tapahtuman lumipoluilla alkuperäisenä tapahtumaviikonloppuna 19.-21.3.2021. Itse tapahtuma peruttiin koronatilanteen vuoksi.

OHJEET HIMOS WINTER TRAIL -OMATOIMIPOLUILLE

Lumipolut on huollettu, avattu ja merkattu pe 19.3 klo 15 alkaen. Merkintä on paikallaan vielä koko su 21.3 ajan.

Mikäli et majoitu Himoksella, niin pysäköi autosi Jämsän kaupungin parkkialueelle osoitteeseen Himosraitti 2, Jämsä

Reitti on kokonaisuudessaan merkattu kyltein, mutta kyltitys alkaa vasta lumipolkujen alkupisteestä ja päättyy lumipolkujen päätepisteeseen. Tapahtumareitin alku- ja loppuosassa olevat tiesiirtymät maastoon ja takaisin eivät ole merkittyinä. Kyseessä ei ole Himos Winter Trail -kisamerkintä, vaan kevennetty merkintä. Sulkunauhalla ei ole suljettu muutamia risteäviä uria, eikä reittitikkuja ole juuri reitillä. Reitti on siis merkattu erittäin selkeällä lumipolulla ja jokaisessa risteyksessä tai haarassa olevalla kyltillä.

Kylttimerkinnän alkupiste on merkitty reittikarttaan. Se löytyy Salavantien yläpäästä ja sen tarkka sijainti on tässä. Reittimerkinnän alkupisteestä löytyvät myös Himos Trailin ja Jämsän Retki-Veikkojen viirit. Merkinnän päättymispaikan näet tästä. Myös kylttimerkinnän päätepiste on merkitty reittikarttoihin.

Kylttimerkinnällä varustettuna ja avattuna ovat kaikki Himos Winter Trail -tapahtuman reitit eli 6km Easy, 9km Enjoy, 13km Challenge ja 25km Extreme. Reittikartat löydät alta ja voit halutessasi tulostaa sen itsellesi mukaan.

Huom! Reittikartassa näkyy aina vain kyseisen matkan reitti. Tutustu myös muihin reitteihin, jotta olet valmistautunut reagoimaan oikeissa risteyksissä. Vaikka reitit on kyltein varustettu, niin on silti hyvä tutustua reitteihin ennakkoon.

Himos Winter Trail Omatoimipolut ovat maksuttomat, mutta hyödyntäessäsi huollettuja lumipolkujamme toivomme, että jaat tunnelmiasi somessa seuraavia tunnisteita käyttäen: @himostrail, #himoswintertrail, #himostrail, #roadtohimostrail

Ja vielä se kaikkein tärkein ohje tähän loppuun: Muista nauttia Himoksen lumipoluista täysin rinnoin – turvallisesti ja vain lähipiirin kanssa!

Lumipolkuterveisin,

Himos Winter Trail -tiimi