Peruutusinfo Himos Winter Trail 2021 – Himos Winter Trail

Peruutusinfo Himos Winter Trail 2021

Perjantaina peruutetun Himos Winter Trail 2021 -tapahtuman peruutusinfo löytyy tästä uutisesta. Lue ohjeet tarkasti. Ilmoittautumisen perumiseksi sinun on reagoitava viimeistään su 14.3. Mikäli olet hyödyntänyt majoitustarjouksemme kumppanimme HimosLomien kautta, ovat peruutusehdot voimassa pe 5.3 saakka. Tutustu kuitenkin miten laajasti turvallisia Outdoor -aktiviteetteja Himos-Jämsä tarjoaa Sinulle peruuntuneena tapahtumaviikonloppuna.

Olemme saaneet runsaasti kannustusta järjestää virtuaalikilpailu peruuntuneena tapahtumaviikonloppuna – kotipoluilla toteutettuna. Harkitsemme vahvasti kampanjan käynnistämistä, koska näemme velvollisuudeksemme lääkitä kisakuumetta asiaankuuluvalla tavalla.

OSALLISTUMISOIKEUS

  1. Osallistumisoikeutesi siirtyy automaattisesti vuoden 2022 Himos Winter Trail -tapahtumaan, joka järjestetään 28.-29.1.2022. Sinun ei tarvitse tehdä mitään.
  2. Mikäli haluat kuitenkin peruuttaa osallistumisesi kokonaan, niin se on mahdollista 10 euron käsittelykulua vastaan. Ilmoita halustasi peruuttaa osallistumisesi Himos Winter Trail 2021 -tapahtumaan viimeistään su 14.3 osoitteeseen mia@himostrail.fi. Huom! Ilmoita tilinumerosi tässä yhteydessä.

MAJOITUSVARAUS HIMOSLOMILTA

  1. Mahdollistamme alkuperäisenä Himos Winter Trail -viikonloppuna 19.-21.3.2021 turvallisia Outdoor -liikuntamahdollisuuksia Himos-Jämsän alueella. Voit siis halutessasi saapua edelleen mökkeilemään Himokselle, mutta viihtyä vain omassa seurueessa ja ulkoillen. Tutustu kattavaan Outdoor -tarjontaan: https://winter.himostrail.fi/blog/2021/03/01/himos-jamsan-turvalliset-outdoor-aktiviteetit/
  2. Majoitusta ei voi siirtää Himos Winter Trail 2022 -tapahtumaan. Mikäli haluat peruuttaa majoitusvarauksesi kokonaan, niin se on mahdollista pe 5.3 mennessä 50 euron (norm. 95e) peruutusmaksua vastaan. Majoituksen peruminen tehdään aina kirjallisesti osoitteeseen: himoslomat@himoslomat.fi. Ilmoitattehan perumisen yhteydessä varausnumeron, nimen ja tilinumeron.

Nähdään pian Himoksen poluilla – livenä, virtuaalisesti tai viimeistään kesän Himos Trail -tapahtuman yhteydessä 20.-21.8.2021! Kyseessä on viides kesätapahtumamme ja ammumme luonnollisesti kovilla mahtavan polkujuoksuelämyksen luomiseksi!

Terveisin, Juha Taini, tapahtumajohtaja, Himos Trail -tapahtumat