Himos Winter Trail 2021 siirtyy! Uusi päivämäärä on 19.-20.3.2021! – Himos Winter Trail

Himos Winter Trail 2021 siirtyy! Uusi päivämäärä on 19.-20.3.2021!

Vaikka Pirkanmaan koronatilanne on kehittynyt suotuisaan suuntaan, niin Himos Winter Trail, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri ja Jämsän hallintoylilääkäri päätyivät kokonaisarviossaan siihen, ettei Himos Winter Trail -tapahtuman järjestämiselle vielä tammikuun aikana ole edellytyksiä.

Talviseen lumipolkujuoksuun on ilmoittautunut lähes 500 osallistujaa molemmille tapahtumapäiville. Lisäksi polkujuoksijat ovat varanneet viikonvaihteesta yli 100 mökkiä. Haluamme varmistaa ilmoittautuneille riittävästi aikaa siirtoihin – sekä osallistumisten että majoituksien maksuton siirto on mahdollista ajoissa toteutettuna.

Olemme toki tilanteesta harmissamme, sillä Himos Winter Trail valmistautui turvallisen polkujuoksutapahtuman toteuttamiseen tiukkojen koronarajoitusten puristuksessa. Valmistauduimme tuomaan kaikki tapahtumatoiminnot ulkotiloihin sekä muokkaamaan lähtöjärjestelyt pieniin painotettuihin lähtöryhmiin. Taustalla oli onnistuneesti poikkeusjärjestelyin toteutettu Himos Trail -kesätapahtuma mm. yksittäispakattuine huoltopistetuotteineen.  

Uusi tapahtumapäivämäärä löytyi maaliskuulta. Tapahtumapäivän valinnassa oli kaksi kriteeriä. Mahdollisimman kaukana nykyhetkestä, mutta kuitenkin vielä tilastojen mukaan tapahtuman hengen mukaisena lumivarmana ajankohtana. Ilmatieteenlaitos: ”Lumipeite on yleensä paksuimmilla vasta kevään korvalla maaliskuun puolivälissä. Keski-Suomessa keskimääräinen lumen syvyys 15.3 on 30-40cm.”

Lue nyt huolella ohjeemme, miten toimit, mikäli olet ilmoittautunut Himos Winter Trail 2021 -tapahtumaan. Ohjeet sisältävät informaation ja aikataulut ilmoittautumisten sekä varattujen majoitusten siirtämiseen.

TOIMINTAOHJEET – HIMOS WINTER TRAIL 2021 -SIIRROT

  1. Ilmoittautumisesi siirtyy automaattisesti maaliskuun Himos Winter Trail -tapahtumaan 19.-20.3.2020. Sinun ei tarvitse tehdä mitään.
  2. Mikäli haluat siirtää osallistumisesi Himos Winter Trail 2022 -tapahtumaan, ilmoita siitä osoitteeseen juha@himostrail.fi. Siirto on maksuton, kun ilmoitat sen viimeistään 24.1.2021. Ensi vuoden Himos Winter Trail -tapahtuman ALUSTAVA päivämäärä on 28.-29.1.2022.
  3. Mikäli haluat peruuttaa osallistumisesi kokonaan, niin ilmoita tilinumerosi osoitteeseen mia@himostrail.fi. Mahdollinen peruutus täytyy tehdä viimeistään 24.1.2021. Osallistumisen hinta palautetaan kokonaisuudessaan 10 euron käsittelykulua lukuun ottamatta. Huom! Liikuntarahalla tehtyjä ilmoittautumismaksuja emme voi palauttaa. Mikäli olet maksanut osallistumisesi liikuntarahalla, niin voit ainoastaan siirtää osallistumisesi maaliskuulle tai vuoden 2022 Himos Winter Trail -tapahtumaan.
  4. Majoituskumppaniltamme HimosLomilta varattu majoitus on mahdollista siirtää uuteen tapahtuma-ajankohtaan 19.-20.3.2021 tai vuoden 2022 Himos Winter Trail -tapahtumaan, jonka alustava päivämäärä on 28.-29.1.2022. Siirto on tehtävä viimeistään 14vrk ennen majoituksen alkua eli pe 15.1. HimosLomilta tehty varaus on mahdollista siirtää kaksi kertaa eteenpäin ja korkeintaan 14 kuukauden päähän alkuperäisestä varauksesta. Tarkemmat tiedot maaliskuun sesonkihintojen tapahtuma-alennuksesta sekä ohjeet ja yhteystiedot siirtoihin löydät tästä majoitusinfosta! 

Voit edelleen saapua Himokselle alkuperäisenä tapahtumaviikonloppuna 29.-30.1.2021, mikäli lumipolkujen kutsu houkuttaa luokseen. Huippukuntoinen Himos Winter Trail -tiimi pistää lumipolut kuntoon tapahtumaviikonlopuksi ja lisäksi reitti varustetaan kevyellä reittimerkinnällä. Voit siis halutessasi nauttia Himos Winter Trail -reiteistä normaalilla paikallaan, mutta ilman sitä mistä Himos Trail -tapahtumat tunnetaan: Mahtavasta talkooporukasta, joka loihtii ainutlaatuisen tunnelman tapahtumareitin varteen sekä runsaista tarjoiluista niin reitillä kuin sen ulkopuolella.

Nyt siis kalenterit esille ja uusia suunnitelmia raapustelemaan. Ja sitten ulos lenkille nauttimaan lähes koko Suomen kattavista lumisista maisemista ja poluista Himos Winter Trail -fiilikset mielen päällä. Himoksella nähdään – ja pysyhän terveenä!

Juha Taini, tapahtumajohtaja, Himos Winter Trail