Näin siirrät majoitusvarauksen! – Himos Winter Trail

Näin siirrät majoitusvarauksen!

Tervehdys HimosLomilta!

Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaisohjeistusten nojalla Himos Winter Trail-polkujuoksutapahtuma on siirretty uuteen ajankohtaan 19.-20.3.2021. Mikäli Teillä on majoitusvaraus HimosLomien kautta tapahtuman ajalle.

Voitte toimia varauksenne suhteen seuraavasti:

Voitte siirtää majoitusvarauksenne tapahtuman uuteen ajankohtaan 19.-20.3.2021. Maaliskuun sesonkiviikonloppuina majoitushinta mökeissä on korkeampi kuin tammikuussa, mutta tarjoamme osaan mökeistä -15 % alennuksen normaalista viikonloppuhinnasta. Olkaa yhteydessä myyntipalveluumme ja teemme siirron teille sopivaan kohteeseen. Siirrot tulee tehdä viimeistään 14 vrk ennen varauksen alkua.

Mikäli uusi ajankohta ei ole teille sopiva, varaus ja siitä maksettu ennakkomaksu on mahdollista siirtää kuluitta maksimissaan 14 kk päähän alkuperäisen varauksen alkupäivästä lukien. Siirrosta on ilmoitettava vähintään 14 vrk ennen varauksen alkua. Voit siirtää varausta max. 2 kertaa 14 kk sisällä varattavan majoitusajan hinnaston mukaan. Varauksen voitte siis siirtää esim. vuoden 2022 tapahtuma-aikaan ajalle 28. – 29.1.2022.  Majoitushinnat vuodelle 2022 ei ole vielä vahvistettu mökkiluokittain, mutta mahdolliset hinnankorotukset ovat vain 1-4 %.

Himos Trail on merkannut tapahtumareitin omatoimiseen liikuntaan 29.-31.1.2021 viikonlopuksi.  Mikäli päätät tulla jo varattuna ajankohtana Himokselle mökkeilemään ja ulkoilemaan, niin sinun ei tarvitse tehdä mitään. Odotamme sinua lomallesi! Himoksen latuverkoston tilanne päivittyy https://jamsa.sometec.fi/latukartta.html,  ja paljon erilaista aktiviteettia löytyy laskettelusta, pulkkailuun, moottorikelkka/mönkijävuokrauksesta jääuintiin jne. https://himoslomat.fi/loma-aktiviteetit/

Mikäli haluat perua varauksenne kokonaan, peruutuskulut ovat 95 € mikäli varaus perutaan viimeistään 14 vrk ennen varauksen alkua. Jos perut varauksesi alle 14 vrk ennen varauksen alkua, perimme peruutuskuluina koko varauksen summan.

Ilmoitattehan myyntipalveluumme, kuinka haluatte toimia varauksenne suhteen. Myyntipalvelun tavoitatte arkisin klo 8-17 numerosta 020 711 9200 sekä sähköpostilla himoslomat@himoslomat.fi.   Ota majoituksen varausnumero esiin ennen yhteydenottoasi, kiitos.

Kysythän, jos jokin on epäselvää, autamme mielellämme!

HIMOSLOMAT OY

Himoksen keskusvaraamo

puh. 020 711 9200

himoslomat@himoslomat.fi