Himos Winter Trail 2022 – majoitustarjoukset julkaistu! – Himos Winter Trail

Himos Winter Trail 2022 – majoitustarjoukset julkaistu!

Himos Winter Trail 2022 -tapahtuman odotetut majoitustarjoukset on nyt julkaistu! Majoitustarjouksiin pääset käsiksi tapahtumamme majoitussivuilta löytyvän linkin kautta, jonka lisäksi sinun on syötettävä tapahtumamme kampanjakoodi WT22 sekä valittava majoituspäivät 28.-30.1.2022!

Edullisimmillaan majoitut 6 hengen mökissä hintaan 185e/koko viikonloppu. Mikäli mökki on täynnä, niin majoitushinta henkilöä kohden on vain 15,4e/hlö/yö. Majoitushinta on varsin kutkutteleva, vaikka majoittuisit ystäväsi kanssa mökissä vaikkapa vain kahden!

Tarjolla on erityisen runsaasti tarjousmajoitusta aivan tapahtumakeskuksen ytimestä eli Himos Areenan kulmilta. Ole kuitenkin pikaisesti liikkeellä, sillä tarjoushintaisia kampanjamökkejä on rajoitetusti.

Majoituskumppaniltamme HimosLomilta löytyy myös tasokkaampaa huvilamajoitusta ja peräti 100 porealtaalla varustettua mökkiä!

Muista varata lippusi myös itse tapahtumaan! Tapahtuman eilen avattu myynti on lähtenyt liikkeelle todella vilkkaasti ja pisimmälle yö- ja päiväpolkumatkalle saatavilla on enää muutamia kymmeniä paikkoja. Lyhyemmille matkoille tilaa löytyy vielä runsaasti.

HIMOS WINTER TRAIL 2022 -ILMOITTAUTUMINEN