Himos Winter Trail 2022 – ilmoittautuminen avattu! – Himos Winter Trail

Himos Winter Trail 2022 – ilmoittautuminen avattu!

Ainutlaatuinen ja supersuosittu Himos Winter Trail -lumipolkujuoksutapahtuma järjestetään Jämsän Himoksella 28.-29.1.2022. Tapahtuman ilmoittautuminen on juuri avattu. Ole ripeä, sillä viimeksi Himos Winter Trail -tapahtuma myytiin loppuun parissa viikossa.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

Himos Winter Trail rajoittaa osallistujamäärää tapahtumassaan, jotta voimme tarjota mielekkään osallistujakokemuksen Himoksen maagisessa lumierämaassa. Tapahtumaan voit turvallisesti ilmoittautua koronatilanteesta huolimatta, sillä ilmoittautuminen on mahdollista siirtää seuraavalle vuodelle kuluitta vielä tapahtumaa edeltävänä sunnuntaina.

Tapahtumasta löytyy 6-13km pitkät yöpolkumatkat sekä 6-25km päiväpolkusarjat. Tarjoamme lisäksi edullisen tuplauksen, jossa päiväpolun osallistuja pääsee yöpolkujuoksuun 20 eurolla. Tuplausmahdollisuus ei ole käytössä pisimmällä yöpolkumatkalla eli Himos Night Challenge -sarjassa.

Päiväpolkujuoksun osallistumismaksuun sisältyy buffetruokailu Ravintola Liiterissä.

Eläydy tapahtuman tunnelmaan sykähdyttävän Himos Winter Trail 2019 -koostevideon siivittämänä!