Himos Winter Trail 19.-20.3.2021 peruttu – Himos Winter Trail

Himos Winter Trail 19.-20.3.2021 peruttu

Himos Winter Trail 19.-20.3.2021 on peruttu.

Aluehallintoviraston juuri julkaisemat maaliskuun kokoontumisrajoitukset estävät Himos Winter Trail -tapahtuman järjestämisen. Olemme yhteistyössä Jämsän hallintoylilääkäri Unto Palosen kanssa arvioineet, että tuoreiden koronarajoitusten ja kiihtyneen epidemiatilanteen myötä tapahtuman järjestämiselle ei ole edellytyksiä edes järein erityisjärjestelyin.

Osallistujan näkökulmasta pyrimme tuomaan tässä viestissä mahdollisimman selkeästi esille, mitä tapahtuman peruuntuminen tarkoittaa osallistumismaksun osalta. Lisäksi kerromme majoituskumppanimme HimosLomien mahdollistamista poikkeuksellisen hyvistä peruutusehdoista. Pyrimme tekemään ratkaisun tapahtuman peruuntumisesta mahdollisimman aikaisin, jotta osallistuja pystyy minimoimaan mahdolliset taloudelliset menetyksensä.

OSALLISTUMISOIKEUS
1) Osallistumisoikeutesi siirtyy automaattisesti vuoden 2022 Himos Winter Trail -tapahtumaan, joka järjestetään 28.-30.1.2022.
2) Mikäli haluat kuitenkin peruuttaa osallistumisesi kokonaan, niin se on mahdollista 10 euron käsittelykulua vastaan. Viestimme maanantaina 1.3 tarkemmat ohjeet, miten toimit.

MAJOITUSVARAUS HIMOSLOMILTA
1) Mahdollistamme alkuperäisenä Himos Winter Trail -viikonloppuna 19.-21.3.2021 turvallisia Outdoor -liikuntamahdollisuuksia Himos-Jämsän alueella. Voit siis halutessasi saapua edelleen mökkeilemään Himokselle, mutta viihtyä vain omassa seurueessa ja ulkoillen. Kerromme maanantaina 1.3 kootusti Outdoor-mahdollisuuksista. Niitä ovat esimerkiksi merkityt Himos Winter Trail -reitit sekä kaksi muuta omatoimista lumipolkureittiä, reittejä läskipyörille, hyvät pitkät hiihtoreitit, vuokravälineitä erikoishinnoin talvisporttailuun, edullisia liukulumikenkä- ja läskipyöräsafareita miniryhmille jne.
2) Mikäli haluat kuitenkin peruuttaa majoitusvarauksesi kokonaan, niin se on mahdollista 50 euron (norm. 95e) peruutusmaksua vastaan. Viestimme maanantaina 1.3 tarkemmat ohjeet, miten toimit majoitusperuutusedun hyödyntämisen osalta.

Palaamme asiaan yksityiskohtaisemman ohjeistuksen kanssa maanantaina 1.3.

Mukavaa viikonloppua ja liikutaanpas turvallisesti!

Terveisin,
Juha Taini, tapahtumajohtaja, Himos Trail -tapahtumat