Lisäpaikat myyntiin ma 25.1 klo 18.00! – Himos Winter Trail

Lisäpaikat myyntiin ma 25.1 klo 18.00!

Himos Winter Trail -tapahtuman siirtyminen parisen kuukautta myöhemmäksi avaa myyntiin mukavasti lisäpaikkoja kaikkiin sarjoihin. Uusi ajankohta 19.-20.3.2021 ei luonnollisesti sovi kaikille tammikuun tapahtumaan ilmoittautuneille, joten laskemme vapautuneita paikkoja myyntiin Himos Trail Kaupassa ma 25.1 klo 18: www.shop.himostrail.fi

Himos Winter Trail -tapahtuman kaikki päiväpolkujuoksupaikat ehdittiin myydä loppuun jo hyvissä ajoin ja niiden perään onkin kyselty runsaasti. Nyt voimme iloksemme ilmoittaa, että päiväpolkujuoksun paikkoja vapautuu myyntiin merkittävä määrä – erityisen runsaasti juuri pisimmille matkoille.

Yöpolkusarjoihin sen sijaan on edelleen Himos Trail Kaupassa muutamia ilmoittautumisia myynnissä. Erityisen runsaasti 9km Himos Night Enjoy -sarjaan. Muiden yöpolkusarjojen osalta kirstunpohja näkyy jo lähes kokonaan. Toki yöpolkupaikkoja vapautuu myyntiin myöskin tammikuun lopulla.

Lumitilanne näyttää mahtavalta ja mikä parasta – Himos Winter Trail -huuma ehtii nousta vielä 10 viikkoa!