HIMOS WINTER TRAIL 2021 -ILMOITTAUTUMINEN AVATTU! – Himos Winter Trail

HIMOS WINTER TRAIL 2021 -ILMOITTAUTUMINEN AVATTU!

https://winter.himostrail.fi/ilmoittautuminen/

Ainutlaatuinen ja supersuosittu Himos Winter Trail -lumipolkujuoksutapahtuma järjestetään Jämsän Himoksella 29.-30.1.2021. Tapahtuman ilmoittautuminen on nyt avattu. Ole ripeä, sillä viimeksi Himos Winter Trail -tapahtuma myytiin loppuun parissa viikossa.

Himos Winter Trail -tapahtuman osallistujakiintiö on 500 henkilöä molemmille tapahtumapäiville. Rajoitamme osallistujamäärää, jotta voimme tarjota mielekkään osallistujakokemuksen Himoksen maagisessa lumierämaassa. Tapahtumaan voit turvallisesti ilmoittautua koronatilanteesta huolimatta, sillä ilmoittautuminen on mahdollista siirtää seuraavalle vuodelle kuluitta vielä tapahtumaa edeltävänä sunnuntaina.

Tapahtumasta löytyy 6-13km pitkät yöpolkumatkat sekä 6-25km päiväpolkusarjat. Tarjoamme lisäksi edullisen tuplauksen, jossa päiväpolun osallistuja pääsee yöpolkujuoksuun 20 eurolla.

Päiväpolkujuoksun osallistumismaksuun sisältyy buffetruokailu Tupa kitchen & bar -ravintolassa.

Upeat majoitustarjoukset osallistujille löydät täältä: https://winter.himostrail.fi/majoitus/