Himos Winter Trail pyrkii ekologisuuteen – Himos Winter Trail

Himos Winter Trail pyrkii ekologisuuteen

Kuten polkujuoksun lajikulttuuriin kuuluu, niin myös Himos Trail -tapahtumat pyrkivät ekologisuuteen. Osa toimenpiteistä on ollut jatkuvassa käytössä Himos Trail -tapahtumissa ja osa toimenpiteistä on uusia Himos Winter Trail 2020 -tapahtuman myötä. Lue siis ohjeistuksemme huolella:

  • Ota omat hakaneulat mukaan. Hakaneuloja on saatavilla kisatoimistosta, mutta ota mieluummin omat mukaan ja säästä ympäristöä.
  • Ota oma varustepussi mukaan, jonka voit lähtöpaikalla antaa varustekuljetukseen. Lähtöön on tapahtumakeskuksesta matkaa 800m, josta järjestäjä kuljettaa tarvittaessa varusteet tapahtumakeskukseen. Kisatoimistossa on saatavilla muovipusseja tähän tarkoitukseen, mutta toivomme käytettävän olemassa olevia varustepusseja.
  • Ota matkaan juomaliivi/pullot ja täytä huoltopisteellä urheilujuoma/vesi niihin toimitsijoiden avustuksella. Koska olemme matalan kynnyksen tapahtuma, niin tarjolla on myös kertakäyttökuppeja, eikä osallistujan ole tarvinnut vielä hankkia juomaliiviä. Suosittelemme kuitenkin välttämään kertakäyttökuppien käyttöä kestävämmillä juomaratkaisuilla.
  • Roskaaminen/roskien jättäminen reitille johtaa kilpailijan hylkäämiseen. Huoltopisteen yhteydessä sekä heti sen jälkeen on tarjolla roskapusseja.

Muita osallistujan näkökulmasta huomioon otettavia asioita:

  • Osallistujien toiveesta olemme kehittäneet huoltopisteiden hygieniaratkaisuja. Saatavilla on nopeasti energiaa suoraan lautasilta. Tämän lisäksi on hygienisempi vaihtoehto, jossa toimitsija annostelee kauhalla suoraan käteen pyydetyn energian. Yhteiskäytössä olevat lautaset desinfioidaan aina niiden tyhjennyttyä.
  • Huoltopisteisteiden valikoimaan kuuluu vesi, Aarja Health -urheilujuoma, Pandan uutuussuklaata(Salty Roasted Corn ja Lakumix), suolakurkkua, sipsejä, rusinoita ja Multivita magnesiumsitraatti+B6. Maalihuollossa kattaus on hieman erilainen, mutta Ylä-Porkkalan tilan kylmäpuristettua mansikanmakuista tuoremarjamehua et takuulla halua ohittaa.
  • Miesten peseytymistilana toimii Rantasauna. Ennen suoritusta pukeutumistilana on luokkatilaa Kokouskeskus Koulun yläkerrassa.
  • Naisten peseytymistilana toimii Himos Hotellin MOLEMMAT SAUNATILAT(miesten ja naisten). Ylimääräiseksi pukeutumistilaksi on varattu kokoustila Renki saunojen lähistöltä. Huom! Lämmin vesi loppuu jossain vaiheessa Hotellin saunatiloista ja emme voi mitään asialle! Naisille on varattu lisäsuihkutiloiksi Terassi Riemun alakerrasta löytyvät suihkutilat(ei saunaa). Riemun alakerrassa käytössä sekä miesten että naisten suihkutilat NAISILLE! Naisilla myös yksi luokka varattu pukeutumistilaksi Kokouskeskus Koulun yläkerrasta.
  • Tutustu tapahtumakeskuskarttaan!! Kaikki on lähellä, mutta toiminnot on ripoteltu peräti viiteen(5) eri rakennukseen!

Tutustu myös kilpailuohjeisiin!