Himos Winter Trail 2020 – reittikartat julkaistu! – Himos Winter Trail

Himos Winter Trail 2020 – reittikartat julkaistu!

Himos Winter Trail on julkaissut vuoden 2020 tapahtuman rettikartat! Eri matkojen reittikarttoihin pääset tutustumaan tästä:
https://winter.himostrail.fi/tapahtumainfo/reittikartta/

Himos Winter Trail -tapahtumassa jouduttiin turvautumaan reittimuutoksiin vuonna 2019, sillä runsaiden lumisateiden vuoksi tykkylumitilanne oli muutamilla alueilla vaarallinen ja kaatoja ropisi tiuhaan tahtiin.

Tulevassa Himos Winter Trail -tapahtumassa päästään tämän hetken tiedon mukaan täyspituisille reiteille. Pieniä muutoksia alkuperäiseen reittisuunnitelmaan on tehty mm. Himoksen uuden lasten alueen Lumilan synnyttyä aiempien Himos Winter Trail -tapahtumien alueille.

Järjestäjä tiedottaa vielä reitin kunnosta ja kenkäsuosituksista tapahtumaviikolla.