Susanna Ylinen Himos Winter Trail tähtivieraaksi! – Himos Winter Trail

Susanna Ylinen Himos Winter Trail tähtivieraaksi!

Tuore BUFF Trail Tourin kokonaiskilpailun voittaja Susanna Ylinen saapuu Himos Winter Trail -tapahtuman seminaariosuuden urheilijavieraaksi!

Vasta vuosi sitten Vaarojen Maratonilla polkujuoksu-uransa aloittanut Ylinen järisytti polkujuoksukansaa vuonna 2019 voittamalla BUFF Trail Tourin kokonaiskilpailun heti ensimmäisellä yrittämällä. Kertyipä Jyväskylässä vaikuttavan polkutykin vyölle voitot myös Himoksen kotikisojen Extreme-matkoilla (Himos Winter Trail 2019 ja Himos Trail 2019).

Susanna Ylinen avaa Himos Winter Trail -tapahtuman yhteydessä harjoitteluaan ja kilpailuihin valmistautumistaan la 18.1 klo 10.15-11.00. Himos Areenaa vastapäätä Kokouskeskus Koulun tiloissa tapahtuva esitys on avoin ja maksuton tilaisuus. Kokouskeskus Koulu toimii samalla Himos Winter Trail -tapahtuman keskuksena, josta myös kisatoimisto löytyy. La 18.1 tapahtumapäivän ensimmäinen lähtöryhmä starttaa pian Ylisen tarinoinnin jälkeen klo 11.30.

Himos Winter Trail -tapahtuma on ensimmäisestä vuodestaan lähtien levittänyt myös polkujuoksun valmennustietoutta ja käytännön esimerkkejä lajin huippujen harjoittelusta. Ensimmäisenä tapahtumavuotena estradille asteli moninkertainen BUFF Trail Tour -voittaja ja Mr. Polkujuoksu Henri Ansio. Viime talvena valmentautumistaan valotti Ansion BUFF Trail Tourin historiassa tiukimmille pistänyt Jere Pajunen ja nyt voimme ylpeänä esitellä ensimmäisen naispuolisen luennoitsijavieraamme Susanna Ylisen – BUFF Trail Tour -voittaja hänkin 😊

Tule kuuntelemaan asiaa naispolkujuoksun kuumimmalta huipulta ja valmistaudu mielenkiintoiseen sessioon vaikkapa parilla kiperällä kysymyksellä! Tervetuloa!