Himos Winter Trail 2020 on LOPPUUNMYYTY! – Himos Winter Trail

Himos Winter Trail 2020 on LOPPUUNMYYTY!

600 OSALLISTUJAA ON LUNASTANUT PAIKKANSA HIMOS WINTER TRAIL -TAPAHTUMAAN 17.-18.1.2020!!
Ainutlaatuinen lumipolkujuoksutapahtuma myytiin loppuun kolmessa viikossa!

Himos Winter Trail -tapahtuman järjestäjät ovat otettuja, että polkukansa on ottanut eksoottiset lumipolut omakseen ja uskaltaa lähteä sankoin joukoin haastamaan itseään uniikkiin tapahtumaformaattiimme! Tavoitteenamme on tehdä lumipolkujuoksua tunnetuksi sekä edistää polkujen käyttöä liikuntapaikkoina myös talvella.

Vuonna 2018 ensimmäiseen Himos Winter Trail -tapahtumaan osallistui 172 uskaliasta, mutta viime talvena kokeilijoita oli jo 352. Nyt pyrimme sopivasti porrastetuilla lähtöryhmillä ja lisätyllä ohituspaikkojen määrällä tarjoamaan polkujuoksuelämyksen talvisessa ihmemaassa 600 henkilölle. Upeaa!

Nähdään tammikuussa Himoksella!
https://winter.himostrail.fi/