Himos Winter Trail ylitti 300 ilmoittautunutta – 50% tapahtumakiintiöstä myyty – Himos Winter Trail

Himos Winter Trail ylitti 300 ilmoittautunutta – 50% tapahtumakiintiöstä myyty

Jo 300 ilmoittautunutta Himos Winter Trail -tapahtumassa 17.-18.1.2020!!

Himos Winter Trail 2020 ilmoittautuminen sai lentävän lähdön, kun ensimmäisen vuorokauden aikana paikkansa lumipolkujuoksussa lunasti 220 henkilöä. Muutamassa vuorokaudessa ilmoittautuneiden määrä on jo ehtinyt ylittää 300 rajapyykin, mikä tarkoittaa tapahtuman paikkamäärästä olevan jäljellä enää alle puolet.

Toistaiseksi tapahtuman yö- ja päiväpolkujuoksulähdöt ovat kiinnostaneet polkunautiskelijoita lähes saman verran, sillä yöpolkujuoksumatkoille vapaana on 146 paikkaa ja päiväpoluille 153 paikkaa. Himos Winter Trail -tapahtuma on mielekkään osallistujakokemuksen varmistamiseksi rajoittanut tapahtuman osallistujamäärän 600 paikkaan, joista 300 paikkaa yölle ja 300 paikkaa päivälle.

Tutustu ainutlaatuiseen tunnelmalliseen polkujuoksutapahtumaamme ja varmista paikkasi ajoissa:
https://winter.himostrail.fi/