Himos Winter Trail 2020 ilmoittautuminen käynnistyy ma 28.10 – Himos Winter Trail

Himos Winter Trail 2020 ilmoittautuminen käynnistyy ma 28.10

Kohta päättyy odotus ja olemme valmiit käynnistämään Himos Winter Trail -tapahtuman ilmoittautumisen ma 28.10. Himos Winter Trail järjestetään Himoksen lumierämaassa 17.-18.1.2020. Perjantaina 17.1 ovat ohjelmassa yöpolkujuoksut ja lauantaina 18.1 päiväpolkujuoksut.

Himos Winter Trail rajoittaa ensimmäistä kertaa osallistujamäärää tapahtumassaan, jotta voimme hallitun kasvun kautta tarjota mielekkään polkujuoksukokemuksen. Hyvin suunniteltujen aikataulujen puitteissa voimme tarjota polkujuoksuelämyksen 300 ensimmäiselle niin yö- kuin päiväpolkujuoksussa.

Ilmoittautumisen käynnistymistä odotellessa voit lumoutua viime talven maagisen tunnelmaan Himos Winter Trail -tapahtumavideon välityksellä!