Himos Winter Trail 2020 järjestetään 17.-18.1 – Himos Winter Trail

Himos Winter Trail 2020 järjestetään 17.-18.1

Himos Winter Trail järjestetään 17.-18.1.2020! Suomen suurin lumipolkujuoksu Himos Winter Trail sisältää valtakunnan elämyksellisimmän polkujuoksukokemuksen yöpolkujuoksun muodossa pe 17.1 Himoksen maagisilla lumipoluilla. Tapahtumassa on mukana toki polkujuoksulähtö päivämatkoille la 18.1, joka mahdollistaa Himoksen lumierämaan kokemisen erilaiseen pakettiin käärittynä.

Himos Winter Trail rajoittaa ensimmäistä kertaa osallistujamäärää tapahtumassaan, jotta voimme hallitun kasvun kautta varmuudella tarjota mielekkään polkujuoksukokemuksen. Hyvin suunniteltujen aikataulujen puitteissa voimme tarjota polkujuoksuelämyksen 300 ensimmäiselle niin yö- kuin päiväpolkujuoksussa.

Alustavan aikataulusuunnitelman mukaan yöpolkujuoksu starttaa perjantaina 17.1 klo 19.30 ja päiväpolkulähdöt lauantaina 18.1 klo 11.30 ja 12.30. Tapahtuman matkavalikoiman tarkennamme ennen ilmoittautumisen käynnistymistä, mutta se noudattelee pääpiirteittäin vuoden 2019 käsikirjoitusta eli matkavalikoima hahmottunee 6-25km välille.

Tapahtuman ilmoittautuminen käynnistyy lokakuun loppuun mennessä ja siitä informoidaan ensin Himos Trail -uutiskirjeen tilaajia sekä aikaisempien tapahtumiemme yhteydessä markkinointiluvan antaneita. Mikäli haluat varmistaa paikkasi ja olla etunenässä kuulemassa Himos Trail -tapahtumien kuulumisia, niin voit tilata uutiskirjeemme tästä:

Himos Trail -uutiskirjeen lisäksi viestimme Himos Winter Trail -tapahtuman ilmoittautumisen käynnistymisestä verkkosivuillamme ja somekanavissamme.

www.winter.himostrail.fi