Himos Winter Trail on julkaissut tapahtuman osallistujapalautteen – Himos Winter Trail

Himos Winter Trail on julkaissut tapahtuman osallistujapalautteen

Himos Trail-tapahtumat tunnetaan herkästä osallistujapalautteen kuuntelusta sekä osallistujapalautteen aikaansaamista muutoksista jopa tapahtuman reitteihin saakka. Himos Winter Trail-tapahtuman palautekyselyyn vastasi noin 35% tapahtuman 352 osallistujasta. Himos Winter Trail julkaisee osan palautteesta tässä uutisessa.

Himos Trail-tapahtumat tunnetaan mahtavasta tunnelmasta, jota runsaslukuinen talkoolaisjoukko yhdessä kisaajien kanssa luo reitin varrella. Toinen vahvuutemme ovat upeat ja mieleenpainuvat reitit mini-Lapissa eli Himoksella. Bravuurimme eivät pettäneet tälläkään kerralla, vaan sekä tunnelma reitillä että itse reitti keräsivät osallistujilta isot kiitokset.

Himos Winter Trail-tapahtuman runsaasta matkavalikoimasta eniten kiitosta reitistä keräsi Himos Easy. Tämä on tietysti musiikkia järjestäjien korville, sillä Himos Easy järjestettiin helmikuun tapahtumassa ensimmäisen kerran. Sen on tarkoitus toimia matalan kynnyksen sarjana, joka auttaa ensikertalaisia mukaan reitille ja polkujuoksutapahtumien mielenkiintoiseen maailmaan.

Huoltopisteellämme tarjottu mehu kiinnosti, sillä sen maku ja suutuntuma osoittautui osallistujille mieleiseksi. Tarjottu tuoremarjamehu oli Ylä-Porkkalan tilan mansikka-raparperimehua. Tarjoilun lisäksi kunniaa keräsi huoltopisteellä toiminut lupsakka henkilökunta.

 

Matalan kynnyksen polkujuoksutapahtuman kulmakivi eli reitin aukoton merkkaus ei pettänyt Himos Winter Trail 2019-tapahtumassa.

Lauantain tapahtumapäivän buffetruokailu tuntui maistuvan Ravintola Tuvan tiloissa. Sen sijaan itse tapahtumakeskukseen kaivattiin kahvilapalveluita.

Tapahtumakeskus otti loikan oikeaan suuntaan edellisvuoden tapahtumasta ja palautekin parani silmissä. Ongelmat naisten peseytymisen suhteen poistuivat, kun saimme käyttöön rantasaunan avantouinteineen. Miesten saunassa kärsittiin tällä kertaa kylmästä vedestä ja kapasiteetin riittävyydestä. Olemme jo aloittaneet neuvottelut tilanteen kohentamiseksi vuoden 2020 tapahtumaan.

Tapahtuman osallistujista 100% suosittelee tai harkitsee suosittelevansa tapahtumaa eteenpäin! Huippua!

Himos Winter Trail julkaisee loppuun vielä TOP 10-listan tapahtuman positiivisimmista avoimista palautteista.

POSITIIVISEN PALAUTTEEN TOP 10

 • Hieno tapahtuma, joka varmasti tulee kasvamaan vielä, jos samalla mallilla jatkuu. Musiikki ylämäessä oli tosi hyvä. Sitä saisi olla vaikka pitkin matkaa 🙂 Hyvä fiilis jäi ja tulen varmasti uudestaan
 • Monissia samankaltaisissa tapahtumissa olen käynyt, mutta tämä oli ensimmäinen kertani Himos Traililla. Tapahtuma oli järjestetty erittäin hyvin kaikinpuolin. Opasteet olivat todella hyvät reitillä ja parasta oli kannustus reitin varrella!
 • Upea elämys oli tämä. Järjestelyt ja fiilis oli huippua. Reitit hienot ja vaivaa nähty niiden tekemisessä. Mukava henkilökunta. Hyvä mehutarjoilu. Ikimuistoinen viikonloppu, KIITOS 🙂
 • Hienosti järjestetty, upeasti toimiva ja hyvin järjestetty selkeä tiedotus.
 • Suuri yllätys oli kääretortun jakajat maalissa. Sai omille lapsenlapsille kertoa, että sain palkinnon. Aivan ihania olivat ne pikkuiset kannustajat reitin varrella, harvoin kohtaa niin aitoa innostusta. Parempaan ei tarvitse järjestelyissä pyrkiä.
 • Reittimuutos sekoitti vähän mutta oli hyvä että maastossa oli vapaaehtoisia neuvomassa. Tarjoilut olisivat saaneet täyden pisteet, jos joka huoltopisteella olisi ollut lämmintä juomaa. Haastavasta kelistä huolimatta radan kunto oli HUIPPU! Tunnelma reitillä HUIPPU! Voisiko myös kesällä järjestää yökisan? Pimeä metsä tuo mahtavan fiiliksen juoksuun. Jos ensi vuonnna osallistun, osallistun ehdottomasti yökisaan! Tai sitten tupla. Yökisassa ei ollut ruokaa, ehkä joku olisi sitä saattanut kaivata mutta itse lähdin joka tapauksessa mökille syömään.
 • Kiitos mahtavasta tapahtumasta, näin ensimmäiselle ”lappukisaan” osallistuneelle noviisille jäi hyvä ja positiivinen maku ja halu kokea lisää polkujuoksun ihmeellisestä maailmasta, cheers!
 • Olin yllättynyt, miten hyväkuntoinen polku-ura oli saatu aikaan näin lumirikkaana talvena! Oli kiva juosta, vaikka pari kertaa petti tasapaino ja meni kontilleen. Se kuulunee lajin luonteeseen.. Kiitos jälleen kerran mukavasta ja hyvin järjestetystä tapahtumasta!
 • Kiitos kaikki oli mahtavaa. Eniten vaikutuin järjestäjien ja reitin varrella olevan huoltohenkilöstön ihanasta kilpailijoiden kannustamisesta, mahtavaa!!!! Huoltopisteiden tarjonta palveli extremematkan tankkausta hyvin, kiitos! Osallistun joka vuosi todellakin, myös kesällä:) Tänä vuonna naisten sauna ja suihkutila hyvä, oli mukava ja tilava käydä pesulla verrattuna viime vuoteen. Myös avannossa oli kiva käydä!!
 • Reitti oli todella hieno ja maisemat upeat. Vaikka kelit oli haasteeliset niin järjestelyt oli hoidettu hienosti, talkoolaisilla oli varmasti kova homma saada kaikki tehtya. Todella hyvä fiilis jäi tapahtumasta.
 • Reittimerkkaus huipputasoa! Tästä tulee aina palautetta vain silloin kun se ei toimi, mutta nyt pitää muistaa kertoa, että ei ollut mitään eksymisen vaaraa. Lisäksi tapahtuman tiedottaminen huippuluokkaa. Sekä median että osallistujien ennen kilpailua.

Kehitysajatuksia saimme jälleen mukavasti ja valtaosa niistä on jo heti päätetty laittaa toteutukseen. Tässä muutamia useissa palautteissa toistuneista kehitysajatuksista Himos Winter Trail-tapahtumaan:

 • Ohituspaikkoja lisää reitin varrelle
 • Vessoja reitin varrelle
 • Sisävessaan pääsy pitäisi tehdä mahdolliseksi myös nastakengillä
 • Kisatuotteita, kuten tapahtumapaitoja ja/tai buffeja toivotaan myyntiin
 • Yleisölle osoitettuja selkeitä katselupaikkoja reitin varrelta