Himos Winter Trail 2019-tapahtumavideo on julkaistu! – Himos Winter Trail

Himos Winter Trail 2019-tapahtumavideo on julkaistu!

Palaa Himos Winter Trail-tapahtuman yöpolkujuoksun maagiseen tunnelmaan tai koe se nyt ensi kerran Markus Kopposen toteuttaman tapahtumavideon välityksellä.

Uniikki ja kansainvälistäkin kiinnostusta herättänyt Himos Winter Trail-yöpolkujuoksu on elämys, joka on kasvattanut voimakkaasti suosiotaan. Vuonna 2019 yöpolkujuoksutapahtumaan osallistui lähes 8-kertainen määrä edellisvuoteen verrattuna.

Kevään lähestyessä ja lumien saadessa kyytiä palaamme Himos Trail-kanavilla vielä viikon ajan Himos Winter Trail-tapahtumaan erilaisten tunnelmapalojen muodossa. Pysy kanavilla ja ota jo hypistelyyn elokuunHimos Trail-polkujuoksuelämys 2019 sekä sen mehukkaan monipuolinen matkavalikoima: https://www.himostrail.fi/tapahtumainfo/sarjat/