Lue Teemu Lammin kisaraportti Himos Winter Trail-yöpoluilta! – Himos Winter Trail

Lue Teemu Lammin kisaraportti Himos Winter Trail-yöpoluilta!

Lue Teemu Lammin kattava kisaraportti Himos Winter Trail-tapahtuman yöpolkujuoksusta Trailrunning Finland-sivuilta!

”KERTAKAIKKIAAN!

Tämä tapahtuma pitää ehdottomasti markkinoida ulkomaalaisille juoksu-, ja seikkailuturisteille. Himoksen ja Jämsän seudun matkailun kannattaa panostaa näin hienon tapahtuman myyntiin majoituspaketteineen. Väitän vielä, että etenkin yöversiossa pimeässä ja lumisessa metsässä, kapealla polulla, höystettynä kaikilla upeilla ulkotulilla, nuotioilla, lyhdyillä, taikarummuilla ja hangen alta tulevalla musiikilla, on sellaista eksoottisuusarvoa, jota ei monesta maasta ja juoksutapahtumasta löydä.”

Himos Winter Trail (night) kisaraportti