Garmin ja Himos Trail yhteistyöhön – Himos Winter Trail

Garmin ja Himos Trail yhteistyöhön

Garmin ja Himos Trail ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen, jonka myötä Garminin monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimasta erityisesti urheiluälykellot tulevat tutuksi Himos Trail-tapahtumien kautta.

Garmin-urheiluälykelloista löytyy uskomaton määrä kiinnostavia ominaisuuksia. Valitessaan mieleisillä ominaisuuksilla varustettua urheilukelloa Garmin-valikoimista, tuntee liikunnasta kiinnostunut olevansa sporttiherkkujen kanssa tekemisissä.

Polkujuoksijan näkökulmasta yksi Garmin-lippulaivamalleista Fenix 5S Plus on kaikki mitä voit urheiluälykellolta toivoa. Järisyttävänä uutuutena kellossa ovat nyt värilliset topografikartat ja navigointitoiminnot. Siis kellossa!

Parasta Garminissa on kuitenkin joustavuus herkkujen valinnassa. Edullisemmissakin malleissa löytyy uskomattomia ominaisuuksia. Himos Winter Trail-tapahtuman yhteistyömallina toimii Vivoactive 3. Tämän urheiluälykellon voit voittaa arvonnasta omaksi sekä yö- että päiväpolkujuoksusarjoissa!

Vivoactive 3 on GPS-älykello, joka sisältää huikean määrän ominaisuuksia omasta hyvinvoinnista ja juoksemisesta kiinnostuneelle. Uskomattominta on, että voit tunnustettuun Firstbeat-analytiikkaan perustuvan sykevälivaihteluseurannan avulla seurata päivittäistä(ja öistä) stressitasoasi koko ajan, joka päivä. Lisäksi saat kelloon Garmin Pay-lähimaksun, älykkäät ilmoitukset esimerkiksi sähköposteista, musiikin hallinnan ja paljon muuta. Vivoactive 3 tekee juoksuharrastuksesta todella helppoa ja miellyttävää.

Garmin näkyy jatkossa vahvasti Himos Trail-kanavissa. Kesän Himos Trail-polkujuoksuelämyksessä Garmin on myös konkreettisesti paikalla esittelemässä kattavasti uutuustuotteitaan. Ja mikä parasta! Sinulla on jopa mahdollisuus juosta Himos Trail 2019 Garmin-testikello ranteessasi.