Himos Winter Trail ylitti 300 ilmoittautuneen rajan! – Himos Winter Trail

Himos Winter Trail ylitti 300 ilmoittautuneen rajan!

Himos Winter Trail ylitti juuri 300 ilmoittautuneen rajan! Tähän maagiseen lumipolkutapahtumaan pääset mukaan normaalihinnoin vielä 24.1 ajan: https://winter.himostrail.fi/ilmoittautuminen/

Huikean rajapyykin ylittymisen kunniaksi julkaisemme Raimo Lahtisen haastattelun edelliskeskiviikon yhteislenkiltä! Haastattelu on juuri sitä mitä Himos Trail-tapahtumat parhaimmillaan ovat – matala kynnys lähteä mukaan, itsensä voittaminen ja kasvu uusiin ulottuvuuksiin tapahtumien mukana!

Videolta näet Lahtisen kasvutarinan tapahtumiemme mukana. Ensin 8km matkalla, josta nopeasti 26km matkalle. Tästä mukaan talvijuoksun kautta lumipoluille ja nyt jo yöpoluille! Haastattelu on kuvattu innokkaan polkutaiteilijan ensimmäisen öisen yhteislenkin päätteeksi!