Himos Winter Trail-yhteislenkki(YÖ) ke 16.1 klo 18.00! – Himos Winter Trail

Himos Winter Trail-yhteislenkki(YÖ) ke 16.1 klo 18.00!

Talven ensimmäinen Himos Winter Trail yhteislenkki pimeällä kirmaillaan ke 16.1 klo 18.00! Tarjoilemme lenkkivaihtoehdoiksi 5km ja 8km reitit. Mukaan tarvitset valon, jolla näet vähintään kaverin kantapäille asti.

Yhteislenkkikerralla mahdollisuus tutustua maksutta ja ohjatusti Himos Winter Trail-polkuihin. Kokoontuminen yhteislenkille tapahtuu Länsi-Himoksen alla Jämsän kaupungin parkkipaikalla osoitteessa Himosraitti 2, Jämsä.

Himos Trail-oppaita on paikalla runsaasti, joten pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monelle sopivan ja mielekkään lenkin Himoksen upeissa maastoissa! 5km reitille voit lähteä matkaan myös kävelyryhmässä.

Himos Trail järjestää suosituiksi muodostuneita maksuttomia polkujuoksulenkkejä kaikille polkujuoksusta/kävelystä kiinnostuneille Himos Trail-reiteillä! Lähde mukaan ja nauti Himoksen upeista poluista pidemmällä saatolla!

Himos Trail toivottaa tervetulleeksi nauttimaan poluista ja kokemaan öistä tunnelmaa!

Huom! Himos Winter Trailin kanssa samalla alueella järjestetään suunnistuksen SM-yö vuonna 2019. SM-yön mahdollisille osanottajille alue on harjoituskiellossa pl. Himos Winter Trail-tapahtumassa 8.-9.2.2019.