Arvontavoittaja valittu kiiltomadon jatkeeksi! – Himos Winter Trail

Arvontavoittaja valittu kiiltomadon jatkeeksi!

Himos Winter Trail arpoi yhden osallistumisoikeuden tapahtuman yöpolkujuoksuun pe 8.2.2019. Arvonta suoritettiin ilmoittautuneiden määrän ylittäessä ennätyksellisen sadan osallistujan rajan. Lamppumeri alkaa muodostua sykähdyttävän suureksi Himos Winter Trail-tapahtuman lähestyessä.

Kokonaisuudessaan Himos Winter Trail-tapahtuma on kerännyt 233 ennakkoilmoittautunutta. Normaalihintainen ilmoittautumisaika päättyy 24.1.2019:  https://winter.himostrail.fi/ilmoittautuminen/

Yöpolkuarvonnan voittajaksi seuloutui Meri Österman, joka uskoo uskaltavansa mukaan Himoksen öisille lumipoluille. Onnittelut! Himos Trail on yhteydessä arvontavoittajaan yksityisviestillä facebookin kautta.