Himos Winter Trail-yhteislenkki ke 26.12 klo 11.00! – Himos Winter Trail

Himos Winter Trail-yhteislenkki ke 26.12 klo 11.00!

Talven toinen Himos Winter Trail yhteislenkki järjestetään ke 26.12 klo 11.00! Tarjoilemme lenkkivaihtoehdoiksi kaikki Himos Winter Trail-tapahtuman reitit eli 6km(Easy), 9km(Enjoy) ja 13km(Challenge). Itse Himos Winter Trail-tapahtumassa 8.-9.2.2019 on mukana myös Extreme-matka, joka kiertää Challenge-reitin kahdesti.

Yhteislenkkikerralla siis mahdollisuus tutustua maksutta ja ohjatusti kaikkiin Himos Winter Trail-tapahtuman reitteihin. Kokoontuminen yhteislenkille tapahtuu Länsi-Himoksen alla Jämsän kaupungin parkkipaikalla osoitteessa Himosraitti 2, Jämsä. Yhteislenkin reittivaihtoehdot toteutamme seuraavin vauhdein:

6km(Easy): Ryhmät kävely, reipas kävely tai rauhallinen hölkkä(ylämäet kävellen)

9km(Enjoy): Ryhmät reipas kävely, hölkkä(ylämäet kävellen) tai kevyt juoksu

13km(Challenge): Ryhmät kevyt juoksu(ylämäet kävellen), kevyt juoksu tai reipas juoksu

Himos Trail-oppaita on paikalla runsaasti, joten pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monelle sopivan ja mielekkään lenkin Himoksen upeissa maastoissa!

Himos Trail järjestää suosituiksi muodostuneita maksuttomia polkujuoksulenkkejä kaikille polkujuoksusta/kävelystä kiinnostuneille Himos Trail-reiteillä! Lähde mukaan ja nauti Himoksen upeista poluista pidemmällä saatolla!

Himos Trail toivottaa tervetulleeksi nauttimaan poluista ja luomaan Himos Trail-tunnelmaa!

Huom! Himos Winter Trailin kanssa samalla alueella järjestetään suunnistuksen SM-yö vuonna 2019. SM-yön mahdollisille osanottajille alue on harjoituskiellossa pl. Himos Winter Trail-tapahtumassa 8.-9.2.2019.