Himos Winter Trail huimassa nousukiidossa! – Himos Winter Trail

Himos Winter Trail huimassa nousukiidossa!

Himos Winter Trail-tapahtuman ennakkohintainen myynti päättyi eilen ja tapahtuma lähti heti hurjaan nousukiitoon. Ennakkoilmoittautuneita innostui tapahtumasta peräti 173, joka ylsi jo samaan osallistujamäärään kuin talvella 2018 järjestetty ensimmäinen Himos Winter Trail-tapahtuma(174 osallistujaa). Samalla Himos Winter Trail rikkoi kaikkien Himos Trail-tapahtumien myyntiennätyksen ensimmäisessä ilmoittautumisportaassa. Edellistä ensimmäisen portaan ennätystä(127) piti nimissään kesän 2019 Himos Trail-polkujuoksuelämys.

Samalla näyttää siltä, että Himos Winter Trail on jo päässyt tapahtumainfossaan ilmoittamaansa tavoitteeseen: ”Himos Winter Trail haluaa tarjota tunnelmallisen polkujuoksuelämyksen kaiken tasoisille ja ikäisille luonnossaliikkujille. Haluamme tuoda esille polkujen upeuden liikuntapaikkana myös talvella, jolloin luonto näyttää parhaat puolensa eri muodossa.”

Ilmoittautuneiden määrä kertoo, että lumisille poluille uskalletaan nyt lähteä. Himos Winter Trail-järjestäjien intohimo kovapohjaisten, vauhdikkaiden ja mutkittelevien lumipolkujen maailmaan on saamassa kattavan levityksen ympäri Suomea saapuvien osallistujien mukana. Lumipoluilla juokseminen on todellinen nautinto, jotka liikuntapaikkana tarjoavat elämyksiä hetkessä.

Toinen ilonaihe on yöpolkujuoksun hurja kasvu tapahtumassamme. Himos Winter Trailin yöpolkujuoksuun on jo ilmoittautunut lähes nelinkertainen määrä ensimmäiseen tapahtumaamme verrattuna! Yöpoluilta voit löytää flown ja maistaa tunnelman!

Himos Winter Trail-tapahtuman normaalihintainen ilmoittautumisporras umpeutuu to 24.1.2019. Vielä ehdit siis mukaan pakkasenpureman talven kuumimpaan koitokseen:

https://winter.himostrail.fi/ilmoittautuminen/