Arvontavoittaja suuntaa Himoksen yöpoluille! – Himos Winter Trail

Arvontavoittaja suuntaa Himoksen yöpoluille!

Himos Winter Trailin oma Black Friday kirmaillaan Himoksen lumierämään yössä pe 8.2.2019! Arvoimme facebook-kampanjassa yhden osallistumisoikeuden niiden innokkaiden kesken, jotka kommentoivat haluavansa mukaan joko Himos Night Easy(6km)-, Himos Night Enjoy(9km)- tai Himos Night Challenge(13km)-sarjojen tunnelmallisiin lumipolkuelämyksiin.

Suuresta innokkaiden joukosta arpa osui Marika Kanneljärvi-Nieppolaan! Onnittelut! Marika pääsee nautiskelemaan valitsemaansa Himos Night Enjoy-sarjaan. Olemme facebookin yksityisviestillä yhteydessä palkinnon lunastamisesta.

Arvontatuurinsa kadottaneille Himos Winter Trail-tapahtuman ennakkohintainen ilmoittautuminen on auki vielä ke 28.11 klo 24.00 saakka!