Himos Winter Trail-reittikartat on nyt julkaistu! – Himos Winter Trail

Himos Winter Trail-reittikartat on nyt julkaistu!

Tutustu monipuoliseen matkavalikoimaan ja reittikarttoihin tapahtumasivuilta!

Vaellus 6km, 9km tai 13km
Himos Easy 6km/170m tai Himos Night Easy 6km/170m
Himos Enjoy 9km/240m tai Himos Night Enjoy 9km/240m
Himos Challenge 13km/335m tai Himos Night Challenge 13km/335m
Himos Extreme 655m

Himos Winter Trail-tapahtuman reitit ovat kokeneet merkittäviä uudistuksia vuoteen 2018 verrattuna. Reitit kulkevat pääosin samoja polkuja, mutta kiertosuunta muuttuu kahdeksikosta ympyrälenkiksi, jota edetään vastapäivään.

Kyseessä on siis uusi kiertosuunta, jota ei aikaisemmin ole nähty Himos Trail-tapahtumissa. Lisäksi pääsemme eroon loppumatkan pyörätieosuudesta, sillä pääsemme Himos Golfin vieraaksi, jonka alueelle luomme uuden miellyttävämmän lähestymisväylän kohti tapahtumakeskusta.