Tapahtumakeskuskartta julkaistu! – Himos Winter Trail

Tapahtumakeskuskartta julkaistu!

Himos Winter Trail on julkaissut tapahtumakeskuskartan tiiviistä tapahtumakeskuksesta.

Tapahtuman keskipiste löytyy Himos Areenan sisältä, jossa sijaitsevat kilpailutoimisto, WC:t, varustesäilytys, ensiapu, kahvila ja kisatori. Himos Areenan sisätilat ovat lisäksi käytettävissä pukeutumiseen ennen tapahtuman alkua.

Samasta pihapiiristä löytyy myös Ravintola Tupa, joka tarjoaa osallistumismaksuun sisältyvän buffetruokailun. Ravintolan Tuvan kanssa samassa rakennuksessa sijaitsee Himos Hotelli, joka saunottaa juoksijat reippailun jälkeen.

Maali sijaitsee vain muutaman metrin päässä Himos Areenan ovesta, joten juoksun jälkeen pääset heti sisälle lämpöiseen ja nauttimaan sisätiloissa toteutettavasta maalin mehutarjoilusta.

Pysäköinti tapahtuu sekin aivan tapahtumakeskuksen ytimessä.