HIMOS WINTER TRAIL KUTSUU YHTEISLENKILLE TO 25.1! – Himos Winter Trail

HIMOS WINTER TRAIL KUTSUU YHTEISLENKILLE TO 25.1!

Viimeinen avoin ja maksuton yhteislenkki ennen Himos Winter Trail-tapahtumaa 2.-3.2.2018 järjestetään Himoksen maastoissa to 25.1 klo 18.00. Kokoontuminen tapahtuu Länsi-Himoksen rinteiden alla, mutta ns. Jämsän kaupungin parkkipaikalla eli tässä! Navigointiosoite on Himosraitti 2, Jämsä.

Himos Winter Trail-polut ovat olleet viimeisen viikon aikana erinomaisessa kunnossa, sillä pakkanen on vihdoin jäädyttänyt reitin kosteat paikat. Parhaillaan käynnissä olevien voimakkaiden lumisateiden jäljet saadaan varmasti tampattua ennen tulevaa yhteislenkkiä.

Yhteislenkillä tarjoamme noin 1-1,5h:n lenkkejä kuntotasosta ja vauhdista riippuen. Kävelijöillä matkana on noin 5km ja vauhdikkaimmat voivat vetäistä jopa 12km.

Himos Winter Trail-oppaita paikalla on useita ja jokaiselle varmasti löytyy sopiva vauhtiryhmä. To 25.1 yhteislenkki on viimeinen Himos Winter Trail-yhteislenkki ennen itse päätapahtumaa 2.-3.2.2018.

Keliolosuhteista riippuen lumipolku voi olla joko hyvin nopea tai juuri lumisateen jälkeen hyvin hidas. Matkat ovat ohjeellisia ja sovellamme lenkkien pituudet lennosta sopiviksi olosuhteisiin ja lenkin tavoiteaikoihin nähden. Ajankohdasta johtuen tarvitset lenkille jonkinlaisen kulkuvalon. Oppailla on järeitä lamppuja, joten pienemmälläkin ledivalolla pärjää.

Himos Winter Trail toivottaa tervetulleeksi nauttimaan lumipoluista ja luomaan Himos Trail-tunnelmaa!

Huom! Himos Trailin kanssa samalla alueella järjestetään suunnistuksen SM-yö vuonna 2019. SM-yön potentiaalisille osanottajille on poikkeuslupa Himos Winter Trail- ja Himos Trail-kilpailutapahtumaan 2.-3.2.2018 ja 17.-18.8.2018, mutta poikkeuslupa ei koske harjoittelua alueella. SM-yön mahdollisille osanottajille alue siis on harjoituskiellossa pl. itse Himos Winter Trail- ja Himos Trail-tapahtumassa kilpailun nettisivuilla erikseen kuvatulla tavalla.