Kuka sai Himos Winter Trailin joulupakettiin? – Himos Winter Trail

Kuka sai Himos Winter Trailin joulupakettiin?

Facebookissa toteutetun jouluarvonnan voittaja on selvinnyt. Arvoimme yhden osallistumisen Himos Winter Trail-tapahtumaan osallistujan itsensä vapaasti valitsemalle matkalle. Arvontakampanja päättyi 22.12.2017 ja arvontaan pääsivät osallistumaan he, joiden ystävä oli ilahduttavasti heidät arvontauutiseen tägännyt ja samalla tykännyt Himos Trail-sivuista!

Arvontavoittajaksi selviytyi Arja Hirvelä, jonka arvontaan oli tägännyt Annika Ruuska. Onnittelut voittajalle ja kiitokset kivalle kaverille! Olemme privaatisti yhteydessä arvontavoittajaan ja hoidetaan tiedot ilmoittautumista varten.

Himos Winter Trail-tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa 2.-3.2.2018. Mukana on heti varsin nimekäs osallistujakaarti Suomen ykköspolkujuoksija Henri Ansion johdolla. Tapahtuman monipuoliseen tarjontaan eli vaeltajista kisaajiin ja yöjuoksijoista päivämenijöihin voit lukea esimerkiksi tapahtumasivuilta:

http://winter.himostrail.fi/tapahtumainfo/

Himos Trail toivottaa Hyvää Joulua ja polkurikasta Uutta Vuotta kaikille polkujuoksun ystäville!