Runsaasti kuvia Himos Trailista saatavilla! – Himos Winter Trail

Runsaasti kuvia Himos Trailista saatavilla!

Eilen päättynyt Himos Trail-tapahtumaviikonloppu onnistui niin järjestelyiden kuin tunnelmankin puolesta yli odotusten. Maaliin saapui solkenaan hymynaamoja, jotka kiittelivät vuolaasti erityisesti Himos Trailin mahtavia reittejä sekä talkoolaisten reitin varrelle aikaansaamaa tunnelmaa.

Tapahtumakuvia ehti kuvaajistamme ensimmäisenä tarjoilla jaettavaksi Touho Häkkinen. Touhon taattua urheilukuvauslaatua pääsee ihastelemaan peräti 359 kuvan kattauksen muodossa täältä! Kuvat ovat vapaasti jaettavissa, kun vain mainitset kuvaajan nimen postauksesi yhteydessä.

Monet lupasivat palata Himokselle ensi vuonna ja tapahtuman suunnittelu lähtikin samantien käyntiin. Päivämäärä ensi vuodelle lyödään lukkoon lähipäivinä, mutta se tulee sijoittumaan jälleen elokuun loppupuolelle. Keräämme myös palautteen osallistujilta, jotta osaamme kehittää polkujuoksuelämyksestämme vieläkin paremman.

Himos Trail kiittää ihanan iloisia osallistujia, talkoolaisia sekä yhteistyökumppaneita!