Suunnistuksen maailmanmestari mukaan Himos Trailiin! – Himos Winter Trail

Suunnistuksen maailmanmestari mukaan Himos Trailiin!

Suunnistuksen pitkän matkan ja viestin maailmanmestari Jani Lakanen on mukana Himos Trailissa! Elokuun 19. kilpailtavan Himos Trailin Extreme-sarja saa uutta mielenkiintoista sähinää, kun pitkällä matkalla sekä maailmanmestaruuden että Euroopan mestaruuden voittanut Jani Lakanen on ilmoittautunut taistoon mukaan.

Lakanen päätti maajoukkueuransa jo tovi sitten, mutta nauttii edelleen kilpailemisesta. Vielä muutama viikko sitten Lakanen kiusasi nuorempiaan sijoittumalla suunnistuksen MM-katsastuksissa Virossa kolmanneksi. Viime kesänä Lakanen voitti ensimmäisen Jukolansa Lappeenrannassa Kooveen väreissä ja aikoo toistaa temppunsa ensi viikonloppuna Enossa.

Suunnistuksen lisäksi Lakanen on niittänyt menestystä niin polku- kuin extreme-juoksuissa ulkomaita myöten.