Polar M200-uutuusmittarin voittaja selvillä! – Himos Winter Trail

Polar M200-uutuusmittarin voittaja selvillä!

Polarin M200-uutuusmittarin Himos Trail arvonnassa voittanut henkilö on selvillä. Polar M200 sisältää mm. polkujuoksussa hyvin toimivan sykkeen mittauksen ranteesta, integroidun GPS:n, aktiivisuuden ja unen seurannan sekä älykkäät ilmoitukset puhelimestasi.

Arvonnan voittaja on Eija Väisänen. Olemme suoraan yhteydessä ja sovitaan Polar M200-mittarin toimituksesta. Parhaimmat onnittelut!

Polarin uutuusmittarit tulevat tutuksi Himos Trailin kumppanina tämänkin jälkeen. Himos Team Spirit-sarjassa nimittäin voittajajoukkueen jäsenet palkitaan juuri markkinoille tulleilla huippu-uutuuksilla eli Polar M430-mittareilla. Kakkoseksi sijoittunut joukkue nappaa jäsenilleen ranteeseen A360-mittarit ja kolmanneksi sijoittunut joukkue M200-mittarit.

Kaikissa Himos Trailissa mukana olevissa palkintomittareissa on sykkeen mittaus ranteesta, joka on miellyttävä ja erittäin toimiva sykkeen mittaustapa myöskin polkujuoksussa. Rannemittauksen lisäksi kaikki mittarit sisältävät 24/7 aktiivisuusseurannan sekä unen laadun tarkkailun. Lisäksi kaikkiin mittareihin on saatavilla älykkäät ilmoitukset suoraan puhelimesta.

Seuraa myös Himos Trailin muita huippuarvontoja! Parhaillaan käynnissä juhannuslauantaihin päättyvä 8 hengen tasokkaan majoitusmökin arvonta Himos Trail viikonlopuksi:

http://www-2.himostrail.fi/voita-8-hengen-mokki-himos-trail-viikonlopuksi/