Himos Trail ja Polar yhteistyöhön – Himos Winter Trail

Himos Trail ja Polar yhteistyöhön

Uusi polkujuoksutapahtuma Himos Trail ja Polar ovat aloittaneet yhteistyön. Innovatiivinen ja jatkuvasti tuotteitaan kehittävä Polar on mainio kumppani Himos Trailille, jonka osanottajat ja sidosryhmät ovat jatkossa entistä paremmin ajan tasalla Polarin kattavan tuotevalikoiman mahdollisuuksista oman harjoittelun, kuntoilun ja päivittäisen aktiivisuuden sekä unen laadun mittaamisessa/seurannassa.

Polar-yhteistyön erityispainopisteenä on polkujuoksumme spesiaalituote Himos Team Spirit eli viestikilpailu, joka on suunnattu yrityksille, kaveriporukoille ja urheiluseuroille. Polar on mukana Himos Team Spirit-sarjan palkinnoissa uutuusmittareillaan: M430, A360 ja M200

Kaikissa Himos Trailissa mukana olevissa palkintomittareissa on sykkeen mittaus ranteesta, joka on miellyttävä ja erittäin toimiva sykkeen mittaustapa myöskin polkujuoksussa. Rannemittauksen lisäksi kaikki mittarit sisältävät 24/7 aktiivisuusseurannan sekä unen laadun tarkkailun. Lisäksi kaikkiin mittareihin on saatavilla älykkäät ilmoitukset suoraan puhelimesta.

Himos Team Spirit-sarjan ja kohderyhmän kautta haluamme viestiä Polarin uutuuslaitteiden helppokäyttöisyydestä, miellyttävästä käyttökokemuksesta sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävistä toiminnoista ja ominaisuuksista.

Esittelemme Himos Trailin yhteistyömittareita kanavillamme kesän aikana vielä tarkemmin.

Kannattaa olla kuulolla lähipäivinä Himos Trailin somessa (@himostrail / #himostrail). Teemme nimittäin toukokuun loppuun mennessä Polar M200-mittarin jollekin onnekkaalle erittäin tutuksi ?

Polar