Vivobarefoot mukana Himos Trailissa! – Himos Winter Trail

Vivobarefoot mukana Himos Trailissa!

Vivobarefoot

Himos Trail ja Vivobarefoot-paljasjalkakenkien maahantuoja EBN Store Oy ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen.

Vivobarefoot näkyy Himos Trail-polkujuoksutapahtumassa monessa muodossa niin ennen tapahtumaa kuin itse tapahtumaviikonloppuna.

Himos Trailin osanottajille Vivobarefoot-yhteistyö EBN Storen kanssa merkitsee hyviä tuotetarjouksia ennen tapahtumaa ja tapahtuman aikana. Tämän lisäksi Vivobarefootin tuotteet esiintyvät kaikkien sarjojen palkinnoissa.

Erityisenä painopisteenä Vivobarefoot-yhteistyössä ovat lapset. Lasten kilpailuissa Vivobarefootin tuotteet ovat mukana arvonnassa sekä kaikkien osanottajien että sarjojen voittajien kesken.

Vivobarefoot jalkineiden pohjat stimuloivat jalan hermoja ja ohuen pohjansa sekä anatomisen muotoilunsa ansiosta sallivat jalan luonnollisen liikkeen. Tuetuista kengistä poiketen Vivobarefoot-jalkineet aktivoivat jalkapohjien pieniä lihaksia paljain jaloin kävelyn tapaan.

Lasten kehitykselle paljasjalkakengät ovat pistämätön juttu. Vivobarefoot-jalkineet tarjoavat normaalin kengän suojan, mutta sallivat jalan luonnollisen liikkeen ja auttavat herättämään jalkapohjan arvokkaat aistit.

Kattavaan Vivobarefoot-tuotevalikoimaan voit tutustua täällä.